« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۲۲۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
در مدیریت منابع انسانی مهمترین و حساس ترین حوزه، مربوط به مدیریت حقوق و دستمزد شاغلان و بازنشستگان است که نیازمند بررسی و طراحی سیستم حقوق و دستمزد متناسب با شرایط سازمان‌ها است.
به گزارش آوای رودکوف به نقل از افکارنیوز، این درحالی است که وجود شکاف بین درآمد ناشی از حقوق بازنشستگی و هزینه زندگی موجب افزایش نارضایتی شده و شاغلان موجود را نسبت به آینده زندگی خود بدبین می‌کند.

در گزارش سازمان برنامه و بودجه آمده که با توجه به نرخ تورم بالا در سالهای 89 تا 92 و عدم افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با نرخ تورم در سنوات اشاره شده، از سال 92 با آغاز به کار دولت یازدهم بهبود وضعیت بازنشستگان و متناسب سازی میزان افزایش حقوق بازنشستگان با توجه به نرخ تورم به عنوان یکی از اولویت‌های دولت تعریف شده و در دستور کار قرار گرفت. در این راستا میزان افزایش حقوق بازنشستگان از سال 93 تا 97 همواره بیش از نرخ تورم بوده است.

به عبارتی برای رفع تبعیض حقوق بازنشستگان سنوات مختلف که عمدتاً ناشی از اجرای فوق‌العاده‌های موضوع ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری برای شاغلان از سال 88 به بعد بوده نسخه هایی پیچیده شده است.

همچنین دولت مکلف شده ظرف بازه زمانی پنج ساله نابرابری موجود بین حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری سنوات مختلف با شاغلین مشابه در هر دستگاه را متناسب سازی کند به نحوی که حقوق بازنشستگی از سال پنجم به بعد از 85 درصد آخرین حقوق و فوق‌العاده‌های کسور بازنشستگی شاغلین مشابه در همان دستگاه کمتر نباشد.

این درحالی است که بازنشستگان با وضعیت حقوقی نامناسبی زندگی می‌کنند.براساس  آخرین آمار اعلام شده بیش از 35 درصد از این قشر با حقوق یک میلیون و 300 تا یک میلیون و 700 هزار تومان سر می کنند و بسیاری از آنها هم کمتر از یک میلیون تومان در ماه دریافتی دارند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: