سه‌شنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۲  |  Tuesday, 23 April 2019
کد خبر: ۲۴۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۷
طب اسلامی و سنتی
شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.....
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛شکر تأثیرات مخربی روی سوخت‌وساز بدن دارد و باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود.در ادامه با ما همراه باشید؛ می‌خواهیم درباره‌ی مضرات شکر و دلایل منع مصرف آن در رژیم غذایی با شما صحبت کنیم.

¤شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است.

¤شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد.

¤شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.

¤شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.

¤شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.

¤علیرغم این که پزشکان محترم صحبتی  از رابطه میان مصرف شکروتری گلیسیریدنمی کنند  ،  خوردن شکر   تری گلیسیرید را بالا می برد !

¤شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.

¤شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.

¤عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.

¤بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.

¤شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.

¤شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر کودکان لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنند هیچ کلسیمی در استخوانهای آنها ذخیره نخواهد شد!

¤شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.

¤شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.

¤شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.

¤شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.

¤شکر خود باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند.                    

گردآورنده :محمدسعیدسعیدی مربی ومدرس طب اسلامی وسنتی|یاسوج
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز