« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۹۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱
آوای رودکوف:برخی مواد غذایی از طریق افزایش احساس سیری باعث کاهش کالری دریافتی می‌شوند و کاهش کالری دریافتی باعث سوختن چربی‌ها برای تامین نیازهای انرژی بدن می‌شود.

 

سارا مرادی، کارشناس ارشد تغذیه و مسئول کمیته تغذیه هیأت پزشکی ورزشی استان کرمانشاه اين مواد غذايي را به اين شرح معرفي كرد:

ماست: ماست معده را دیرتر تخلیه می‌کند و باعث می‌شود فرد دیرتر احساس گرسنگی کند. برای هضم پروتئین‌هایی مثل ماست، نسبت به کربوهیدرات‌ها انرژی بیشتری مصرف می‌شود. بنابراین از ماست‌های کم چرب بیشتر استفاده کنید.

دارچین: برخی مطالعات نشان می دهد دارچین باعث تثبیت سطح قند خون می‌شود. از این طریق می‌تواند اشتها را مهار کند، به خصوص در افراد مبتلا به دیابت نوع 2.

فلفل قرمز: فلفل قرمز حاوی ماده‌ای به نام کاپسایسین می‌باشد. کاپسایسین اشتها را مهار می‌کند و متابولیسم را به طور مختصر در کوتاه مدت افزایش می‌دهد. بنابراین اثر زیادی روی وزن ندارد.

چای سبز: مطالعات متعدد نشان می‌دهد چای سبز ممکن است با تحریک بدن برای سوزاندن چربی‌ها به کاهش وزن کمک کند. چای سبز حاوی کاتچین است كه روی سوخت و ساز بدن تاثیر می گذارد.

گریپ فروت: گریپ فروت خاصیت جادویی چربی‌سوز ندارد، اما می‌تواند به شما کمک کند با کالری کمتر احساس سیری کنید.

 

منبع/همشهری

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: