گزارش اختصاصی؛
نشست بزرگان طایفه دلی توتنده و گندیخوری با حاج نادر منتظریان برگزار شد.
ایل زنگوا فرزند برومندش را در آغوش گرفت؛
کاندیدای انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه کهگیلویه، گفت: پس از دوران جنگ، تخصص من سازندگی است و اعتقاد دارم نباید فرصت خدمتگزاری به مردم را با انتصابات هدر داد.
مصاحبه با دکتر سید اسماعیل محمدی مهر؛
اسماعیل محمدی مهر گفت: علت تضاد و کشمکش بين قبيله گرایی و توسعه نيافتگی منوط به نقش آفرینی قبيله گرایی در عرصه های مختلف سياسی است و به طور کلی، نگاه قبيله محوری به معنای قبيله خواهی، مانع توسعه استان خواهد شد.
یاداشت ارسالی از مخاطبان؛
چرا کاندیدا تبلیغات و فعالیت خود را از بهمئی آغاز و روی بهمئی شانتاز و مانور می دهند؟!
یادادشت_به قلم ف-نیکنام؛
ارتباط قوی امنیتی ها با بدنه کارشناسی در هر بخشی از حاکمیت، موجب تسلط شناختی آنان بر منابع ( نیروی انسانی، تجهیزات، اطلاعات، سرمایه و مواد اولیه )، نخبگان علمی و مدیریتی، محیط اداری ( قوانین، ماموریت ها، فرصت ها، آسیب ها و تهدیدات ) و صاحبان سرمایه یا مردم در همه حوزه های سیاسی، اجتماعی و ... شده است
یاداشت از سید رضا تقوی دوست؛
آنچنان که شواهد نشان میدهد میتوان گفت انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی، دوره بیداری عامه مردم و فعالان سیاسی شهرستان کهگیلویه بزرگ است و نوید آیندهای را میدهد که در آن موحدیسم و قبیلهگرایی به پایان خط خود رسیده است.
یاداشت به قلم صدیقه زمانی؛
هیچ مسئولی چه در گذشته وچه در حال نمیتواند بگوید از شهرپاتاوه عبور نکردم ولی افسوس که فقط محرومیت این شهر را دیده اند وفقط برای رسیدن به مقصد خود از این شهر عبور کرده اند.
یاداشت از صبا ساداتی؛
اگر روند انتخاب افراد برای شوراهای شهر و مجلس شورای اسلامی را بررسی کنیم و اندکی فرصت فکر کردن بر دوران مسئولیت شان داشته باشیم، متوجه قصورمان خواهیم شد. تمام بدبختی ها را برای اثبات «ککاگری»، «طایفه مداری»، «تعصبات قومیتی» و «لجبازی» به جان می خریم و سپس اپوزیسیون انتخاب اشتباه خود می شویم.
سیاسی؛
از پاتاوه بعنوان یکی از مهم ترین بخش های حامی نماینده بویراحمد، دنا و مارگون نام برده می شود.
سیاسی؛
علیرغم نظر منفی اکثریت قاطع اعضای هیئت اجرایی درباره تأیید صلاحیت غلامرضا تاجگردون، ظاهرا فشارهای بالادستی منجر به اعلام تأیید صلاحیت این چهره اخراجی مجلس یازدهم شده است!
یاداشت از وحید حاج سعیدی ؛
حقیقت امر چند ماهی است که جماعتی با دیدن خلق الله در کوی و برزن، به ویژه در مراسم عزا یا شادی، نماز جمعه و جماعت، همایش ها و سمینارها یا حتی در صف بنزین و نانوایی جوری دست خلق الله را میفشارند یا ملت را در آغوش میگیرند و یک دیده بوسی آبدار و معانقه پرملات هم چاشنی آن میکنند که هر آینه امکان در رفتن کتف، بروز درد انتشاری (radicular pain)در مچ دست، آسیب جدی به مهره های گردن، کانال نخاعی و سایر ضایعات اسکلتی و ارتوپدی محتمل است!
یاداشت از هوشنگ محمدی؛
ایشان بدون هیچگونه مضمون و محتوایی، یکراست سراغ قرائت اعداد و ارقامی رفتند که برای خود و برای بینندگان به جز سرگیجه حاصلی نداشت.
یاداشت انتخاباتی؛
نمایش اقتدار و استقبال کم نظیر طوایف و ایلات بهمئی از «مهندس هاشمی پور»، یادآورِ روز های سرنوشت سازِ دلاورمردانِ این قوم شریف و شجاع استان، در صحنه های جنگ بوده و شور حضورشان تجلی شعور ملتی است که نظامی به اقتدارِ جمهوری اسلامی را انتخاب کردند.
یاداشت به قلم سید قادر رضایی؛
منتظریان، همه چیزدان نیست اما می تواند دانش نخبگان را در مسیر خدمت به خلق همسو کند.
یاداشت انتخاباتی از صبا ساداتی ؛
به منظور تسریع در نتیجه گیری و اطاله نشدن کلام، سه چهره برتر انتخابات اسفند 1402 یعنی حاج آقای موحد، حاج آقای بزرگواری و سردار هاشمی پور را تحلیل می کنم
یاداشت از وحید حاج سعیدی؛
آنچه عیان است، منصب نمایندگی سوای جایگاه سیاسی و اجتماعی چهار ساله در زمان نمایندگی و اعتبار غیر مستقیم پس از پایان دوره نمایندگی، از مزایای جانبی دیگری نیز برخوردار است که همه ساله باعث می شود عده ای ادای تکلیف کنند و بیرق خدمت به خلق را بر سر درشان به اهتزار در آورند!!
در پیام انتخاباتی دکتر رضا دهبانی پور عنوان شد:
دهبانی پور:میخواهم با تکیه بر دانش و تجربه خود که آن را مدیون مردم دیارم هستم نماینده آنها در سطح ملی و بینالمللی باشم.
یاداشت از وحید حاج سعیدی ؛
ظاهراً جناب آقای فادمین خبر ندارد که انتخابات نزدیک است و اگر کسی این روزها دست شما را می فشارد و در چشم تان خیره می شود هزاران حرف برای گفتن دارد ( از اعلام حضور در عرصه انتخابات تا درخواست همکاری و حضور در ستاد تبلیغاتی و ...) و تنها کاری که انجام نمی دهد، پنهان کردن چیزی است!
یاداشت ارسالی از میر ناصرالسادات تقوی دوست؛
بالاخره هشدارهای دلسوزان و افکار عمومی نتیجه داد. در آستانهی زمانبندی تشکیل هیئت اجرایی و معتمدین عوامل اجرایی انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲، فرماندار کهگیلویه عزل شد.
معاون سیاسی استاندارکهگیلویه وبویراحمد؛
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرمانداران استان، مامور دولت و مجری انتخابات هستند و نه تنها خودشان بلکه هیچ کدام از مسئولان دولتی حق سوگیری له یا علیه هیچ کاندیدی را ندارند.
در گفتگوی با یک نامزد حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ عنوان شد:
آمده ام بمانم وباهیچ کسی عقد اخوت نبسته ام وهیچ نشست یا ارتباطی اعم از تلفنی پیامی و …باهیچ شخصی خصوص کناره گیری ویا همراهی درانتخابات نداشته ونخواهم داشت،
یاداشت از حاتم فتحی محمودآباد یاسوج فعال اجتماعی؛
تأکید بر قوم گرایی آنچنان عرصه انتخابات را در کهگیلویه و بویراحمد تحتالشعاع قرار میدهد که پس لرزهها و نتایج منفی آن پس از انتخابات بر پیکر این استان نمایانتر میشود.
یاداشت ارسالی؛
جناب موحد. کاش می شد یک بار در محضر مردم کهگلویه بزرگ بشینید و به سوالات عموم جواب دهید. با این کهولت سن به دنبال چه هدفی در انتخابات هستید؟
سیاسی؛
یادگار امام(ره) در دیدار با دبیرکل و اعضای شورای مرکزی حزب همبستگی ایران اسلامی، با تأکید بر اینکه حزب محل ساختن است نه محل تخریب، با بیان اینکه این آفت در احزاب و همه کنشگران اجتماعی و سیاسی هم هست اظهار داشت: امروز روشنفکران و کنشگران ما حرفشان را نمیزنند، بلکه موضع گیریها به خاطر کامنت و لایک گرفتار خود سانسوری شده است.
مختار خلخال ؛
امروز رقبای سنتی با وعدههای تکراری و دعواهای سیاسی خود قادر نخواهند بود کهگیلویه بزرگ را از محرومیت نجات دهند چرا که اگر ارادهای برای برون رفت منطقه از مشکلات همیشگی بود در همان دوران جوانی دست به این اقدام میزدند نه اکنون که نه ارادهای دارند و نه توانی!.
یاداشت ارسالی از رضا صادقی جهان آباد؛
هر چه به اسفندماه ۱۴۰۲ نزدیکتر میشویم، مصادیق دخالت نمایندگان در امور اجرایی بارزتر میشود. شاید بتوان دخالت در برخی دستگاههای کماثر را با اغماض قبول کرد، اما دست بردن در نظم دستگاهی که فرهنگ یک جامعه را بر عهده دارد، از هیچ نظر پذیرفتنی نیست.
نشست فصلی رؤسا و دادستانهای حوزههای قضایی عنوان شد:
به منظور بررسی اهداف عملکردی دستگاه قضایی استان و تبیین آن با سند تحول و تعالی قضایی، نشست فصلی رؤسا و دادستانهای حوزههای قضایی به ریاست دکتر محبوب افراسیاب رئیس کل دادگستری استان، در شهرستان گچساران برگزار گردید.
نگاهی به چرایی انتقادات نسل جدید اصلاحطلبان نسبت به نسل قبل؛
بزرگان معتقدند که در چنین فضایی که جامعه با حاکمیت یکدست روبروست، حضور در رقابتهای انتخاباتی تاثیری بر ترکیب مجلس آتی نخواهد داشت؛ اما در مقابل جوانان این اردوگاه خواهان گفتوگو و تعامل با حاکمیت هستند تا راهی برای ورود به بخشی از قدرت باز شود.
سیاسی؛
علی اکبر صالحی، رییس پیشین سازمان انرژی اتمی گفت: امسال سال حساسی برای ایران است و باید از گردنه حساسی عبور کنیم، جریانات سیاسی روی مشترکات تکیه کنند و اینقدر یکدیگر را تخریب نکنند که چنین رفتاری عقلانی و اخلاقی نیست .