کد خبر: ۲۴۴۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲
طب اسلامی -ایرانی
در تغذیه سنتی ایرانیان مصرف مصلحات به طور کامل مراعات می شده است و تقریبا غذایی و میوه هایی یافت نمیشود که بدون مصلحات مصرف شود.
به گزارشپایگاه  خبری آوای رودکوف؛ هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح میباشد .منظور از مصلح یعنی یک نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن به همراه غذاهای مورد نظر . در اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد  وخواص وفواید غذا وجذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط مضاعف خواهد کرد.

در تغذیه سنتی ایرانیان مصرف مصلحات به طور کامل مراعات می شده است و تقریبا غذایی و میوه هایی یافت نمیشود که بدون مصلحات مصرف شود.مثلا کاهو وسکنجبین .خیار با نعناع و گل سرخ. ماست با شیره. برنج با زیره سیاه .دوغ با کاکوتی و  آویشن  .تخم مرغ با دارچین .ارده با شیره انگور. عدسی با گلپر.آش جو با فلفل سیاه.آبگوشت باپیاز .کباب با سماق. ماهی با گردو و فلفل سیاه وسیر..........مصرف میشده است. امروزه تقریبا مصرف این مصلحات با غذاها کنار گذاشته شده است که سبب کاهش کم وکیف جذب و هضم غذا خواهد بود. 

 گردآورنده :محمدسعید سعیدی مربی ومدرس طب اسلامی -ایرانی

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: