يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۷  |  Sunday, 16 June 2019
کد خبر: ۲۵۱۴۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
طب اسلامی-سنتی
در ماه رمضان تأمین آب بدن اهمیت زیادی دارد و انتخاب یک نوشیدنی مناسب زمانی از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شود که فرد روزه‌دار مبتلا به سنگ کلیه باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف، در حال حاضر سبک زندگی افراد جامعه به‌گونه‌ای تغییر کرده است که به کم‌تحرکی شدید مبتلا هستند و می‌توان از روزه‌داری به‌عنوان یکی از روش‌های پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها نام برد.

محققان انگلیسی نیز در تحقیقات‌شان به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان به‌وسیله گرسنه ماندن به درمان برخی از بیماری‌ها پرداخت و باید توجه داشت که این روش درمانی باعث پاک‌سازی عروق و کبد می‌شود.

با این شرایط، توصیه می‌شود افراد روزه‌دار از مصرف مواد غذایی عطش‌زا مانند سرخ‌کردنی‌ها، غذاهای شیرین صنعتی دارای ساکارز و غذاهای شور یا تند مانند پیتزا در وعده سحری پرهیز کنند.

در وعده سحری بهتر است افراد با مصرف آش و غذاهای خورشتی درصدد تأمین کردن آب بدن خود باشند، همچنین در مدت زمان بین افطار تا سحری می‌توان کمبود آب بدن را با مصرف میوه‌ها و شربت سکنجبین جبران کرد.

مصرف شربت سکنجبین به‌مراتب بهتر از آب است،‌ این نوشیدنی می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک زیادی کند؛ میزان نیاز بدن به آب بر اساس مزاج‌های مختلف متفاوت بوده و نمی‌توان برای همه افراد یک میزان آب مشخص را توصیه کرد.

روزه‌داری هیچ اثر سویی بر بیماری سنگ کلیه ندارد؛ بسیاری از تحقیقات نشان داده است که روزه‌داری باعث تشدید بیماری سنگ کلیه نمی‌شود مگر اینکه فرد از بیماری حاد کلیوی رنج ببرد که باید با نظر پزشک اقدام به روزه‌داری کند.

افرادی که دارای سنگ کلیه هستند بهتر است در وعده سحری یا افطار از روغن زیتون استفاده کنند به‌دلیل اینکه این ماده غذایی مانع خوبی برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه خواهد بود، همچنین مصرف آب‌جوش و عسل تقویت‌کننده کلیه‌ها بوده و باعث شکسته شدن سنگ‌های موجود در کلیه خواهد شد.


مدینه صابری/خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز