کد خبر: ۱۴۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
کهگیلویه و بویراحمد؛
انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی –علامت استاندارد وتاریخ تولید وانقضای معتبر ودارای پوشش سالم وتمیز باشد
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف ؛ رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد ؛  فهرست خوراکی‌های مجاز و غیرمجاز برای عرضه در بوفه مدارس را اعلام کرد و افزود: انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی –علامت استاندارد وتاریخ تولید وانقضای معتبر ودارای پوشش سالم وتمیز باشد

وی گفت:خوارکیها مجاز شامل شیر-شیرکاکائو دربسته استریل-آب میوه-دوغ های پاستوریزه بدون گاز-انواع بیسکویت-کیک وکلوچه ساده وبدون کرم-انواع خشکبار ومغزهای شامل پسته-گردو-نخودچی-کشمش-انجیر-بادام-فندق-توت-خشک خرما ومیوه های شسته شده می باشد.



بشیر آرمان گفت:خوراکیهای غیر مجاز شامل انواع پفک وچیپس-آلوچه وانواع لواشک-انواع بستنی یخی ویخمک-انواع نوشابه های گاز دار و دلستر-انواع آب نباتهایی که به سطح جونده دندانها می چسپد-خوارکیهای که احتمال فساد وآلودگی آنها زیاد است(نظیر سالاد-سالاد الویه)-بیسکویت وکیک های کرمدار-انواع ساندویچ های سرد وگرم مانند همبرگر-سوسیس –کالباس –سوسیس بندری وفلافل و...-پیراشکی وسمبوسه می باشد.

ایشان اظهار کرد :لقمه مواد غذایی در قالب نان وپنیر وگردو وهمچنین نان با پنیر وسبزی ونان با خیار وگوجه برای دانش آموزان مناسب است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: