به گزارش
پایگاه خبری آوای رودکوف ؛ رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد ؛ فهرست خوراکیهای مجاز و غیرمجاز برای عرضه در بوفه مدارس را اعلام کرد و افزود: انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت
درمان وآموزش پزشکی –علامت استاندارد وتاریخ تولید وانقضای معتبر ودارای
پوشش سالم وتمیز باشد
وی گفت:خوارکیها مجاز شامل شیر-شیرکاکائو دربسته استریل-آب میوه-دوغ های پاستوریزه بدون گاز-انواع بیسکویت-کیک وکلوچه ساده وبدون کرم-انواع خشکبار ومغزهای شامل پسته-گردو-نخودچی-کشمش-انجیر-بادام-فندق-توت-خشک خرما ومیوه های شسته شده می باشد.
بشیر آرمان گفت:خوراکیهای غیر مجاز شامل انواع پفک وچیپس-آلوچه وانواع لواشک-انواع بستنی یخی ویخمک-انواع نوشابه های گاز دار و دلستر-انواع آب نباتهایی که به سطح جونده دندانها می چسپد-خوارکیهای که احتمال فساد وآلودگی آنها زیاد است(نظیر سالاد-سالاد الویه)-بیسکویت وکیک های کرمدار-انواع ساندویچ های سرد وگرم مانند همبرگر-سوسیس –کالباس –سوسیس بندری وفلافل و...-پیراشکی وسمبوسه می باشد.
ایشان اظهار کرد :لقمه مواد غذایی در قالب نان وپنیر وگردو وهمچنین نان با پنیر وسبزی ونان با خیار وگوجه برای دانش آموزان مناسب است.
عضویت در خبر نامه