شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸  |  Saturday, 10 May 2025
کد خبر: ۱۸۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
بهمئی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی معرفی شد

در مراسمي با حضور دکتر دهبانی پور رئيس جديد اداره فرهنگ وارشاد اسلامي شهرستان بهمئي معرفي شد.
 به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛«فرماندار شهرستان بهمئي » در اين مراسم ، با بيان اين که سرمايه هاي مادي و معنوي يک ملت برگرفته از فرهنگ است گفت : فرهنگ ، سازنده اصلي تمام رفتارها و منش هاي يک ملت است که اگر فرهنگ يک ملت اصلاح شود آن ملت اصلاح مي شود.

« علي اكبر فرهنگي نسب » با اشاره به اينكه ، ويژگي هاي فرهنگي جامعه را بايد استخراج كرد و راهکارهاي مختلف براي رشد فرهنگ و تشويق مردم به ترويج فرهنگ ايثار و داشتن برنامه مدون همسو با کشور ايجاد شود افزود : ما باید فضای لازم را برای هنرمندان ایجاد کنیم تا  با آسودگی بتوانند امور فرهنگی و حوزه های مختلف فرهنگي و هنري  را مديريت كنند.

« امام جمعه شهر ليكك »  در اين مراسم  با بيان اينكه ، در حفظ و توسعه فرهنگ و باورها وآداب و رسوم جامعه ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نمي تواند به تنهايي منجی حفظ و نشر  امور فرهنگي و هنري باشد گفت  : همه ادارات و سازمانها در مقابل این موضوع مهم باید احساس مسئولیت کنند.

«حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد يوسف افروغي » با بیان اینکه بايد تلاش کنیم  تا دغدغه‌های اهالی فرهنگ و رسانه شهرستان بهمئي با همكاري همه جانبه مردم و مسئولان  برطرف شود  گفت  : اداره فرهنگ و ارشاد به عنوان متولی اصلی فرهنگی در شهرستان ، باید امید را در بین علاقه مندان فرهنگ و هنر زنده کند و در اين زمينه امیدواریم که با حضور مدیریت جدید در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از همه ظرفیت های فرهنگی و هنری این شهرستان استفاده شود.



درپایان از زحمات آقای امين درخشان رئيس پيشين تجليل  وآقای عليداد خوبي زاده  به عنوان رئيس  اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان بهمئي معرفی شد.



عليداد خوبي زاده متولد سال 1350 داراي مدرك كارشناسي رشته رياضي و فيزيك ،  با 21 سال سابقه كار آموزشي ، يك دوره رياست اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان بهمئي  و عضو علي البدل شوراي فعلي شهر ليكك مي باشد.



لازم به ذكر است كه امين درخشان از جوانان فعال و پر تلاش شهرستان بهمئي كه تاكنون به عنوان رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان بهمئي مشغول به كار بوده ، به عنوان رئيس اداره روابط عمومي  اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كهگيلويه و بويراحمد  منصوب شد.

گزارش و عکس/مسلم مختاري
نظرات بینندگان