کد خبر: ۱۸۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۷
جهان
یک قصاب آلمانی با آب گوشت قرمز، یک نوشیدنی دلچسب به نام «نوشابه گوشت» تولید می‌کند.
به گزارش آوای رودکوف  و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این محصول از ماه سپتامبر در آلمان در دسترس عموم قرار می گیرد.

خط تولید نوشابه گوشت در سه طعم: «مرغ سلطنتی»، «استیک»، «گوشت گاو بمبئی» راه‌اندازی شد.

در حال حاضر «پیتر کلاسن» با تولید کنندگانی در لوکزامبورگ، بلژیک و فرانسه قراردادهایی امضا نموده است.

وی که اختراع خود را برای ثبت به مقام های مربوطه ارائه نموده است، می‌گوید: برای تهیه این نوشیدنی، گوشت و سبزیجات را پس از پخت به پوره تبدیل می‌کنند، سپس این مایع را در بطری های مخصوص بسته بندی و استریل می کنند.

این قصاب 55 ساله، تاریخ انقضای این نوشیدنی را سه سال عنوان کرده و معتقد است: «نوشابه آبگوشت» برای مواقع ضروری در کمک های نظامی و انسانی مفید است.

البته این نوشیدنی مخالفان خود را نیز دارد زیرا به اعتقاد آنها تهیه نوشیدنی از آب گوشت یک ایده منزجر کننده است
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: