کد خبر: ۲۰۰۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
آوای رودکوف بررسی کرد:
روغن زیتون دارای ماهيت ضد سرطان روده است و به دليل داشتن آنتی اکسيدان های طبيعی(اسيدفروليک و توکوفرول ها) مصرف روغن زیتون را در جلوگيري از پيری موثر می دانند....
پایگاه خبری آوای رودکوف-امیر مسعود طایفه سلطانخانی:ذرت تقریباً حاوی 4/5 درصد روغن است که حدود 85 درصد این روغن در جوانه آن قرار دارد. روغن ذرت بوی ملایمی دارد و دارای ارزش غذایی زیادی است. روغن جوانه ذرت منبع غنی از امگا- 3 به عنوان یک اسید چرب ضروری است.

روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن می‌توان برای همه مصارف پختن، سرخ کردن کوتاه مدت و نیز سالاد استفاده نمود، این روغن دارای بوی ملایمی بوده و هم از نقطه نظر تغذیه‌ای و هم از نظر کیفیت پخت عالی است. روغن حاصل از جوانه ذرت از لحاظ اسید لینولئیک که یک اسید چرب ضروری است، غنی می‌باشد. دلیل پایداری روغن ذرت در برابر اکسیداسیون، وجود مواد آنتی‌اکسیدان طبیعی در آن مانند اسید فرولیک و توکوفرول‌ها است.

روغن ذرت نقش مهمی در تأمین اسیدهای چرب ضروری دارد

مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی در گفت و گو با خبرنگار آوای رودکوف اطهار کرد: روغن ذرت نقش مهمی در تأمین اسیدهای چرب ضروری و ویتامین‌های K و E داشته و اثرات مفیدی بر سیستم قلبی- عروقی و همچنین سیستم ایمنی دارد. 

محرمعلی برخورداری خاطرنشان کرد: روغن ذرت حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب اشباع شده است که از این نظر نیز برای سلامتی بسیار مفید است.

وی ادامه داد: رژیم غذایی حاوی روغن ذرت احتمالاً یک نقش مهم کمکی در کنترل قند خون دارد و خاصیت ضد سرطانی این روغن (به خصوص سرطان روده) در حیوانات به اثبات رسیده است،
مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن می‌توان برای همه مصارف پختن، سرخ کردن کوتاه مدت و نیز سالاد استفاده نمود، این روغن دارای بوی ملایمی بوده و هم از نقطه نظر تغذیه‌ای و هم از نظر کیفیت پخت عالی است.

وی افزود: اسید چرب غیراشباع امگا-6 موجود در این دانه قابل توجه است‎.

برخورداری  روغن ذرت را منبع خوبی از ویتامین E  دانست و تاکید کرد: ‎روغن ذرت منبع خوبی از ویتامین E بوده و 20-10 درصد این ویتامین را در هر وعده غذایی که معادل 14 گرم است، تأمین می‌نماید.

اسيدچرب امگا-3 روغن ذرت در رشد مناسب بدن موثر است

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار آوای رودکوف اظهاز کرد: اسيدچرب امگا-3 روغن ذرت در رشد مناسب بدن، پيشگيری از سرطان، بهبود سيستم ايمنی و عملکرد حافظه و مغز موثر است.

جابر سلیمانی افزود: اسيدهاي چرب امگا-6 آن متعادل کننده عملکرد امگا-3 و فعال کننده گيرنده های دارویی در ديواره های سلول های بدن است.

وی ار بوی ملایم روغن ذرت گفت و خاطرنشان کرد: روغن ذرت دارای بوی ملایمی بوده و از لحاظ تغذیه ‌ای، ارزش غذایی زیادی دارد، به طوری که روغن جوانه‎ ‎ی آن از ‏لحاظ اسید لینولئیک‎ ‎‏(امگا 3)‏‎ ‎که یک اسید چرب ضروری است، غنی بوده و علاوه بر آن دارای ماده ‌ای است که با خوردن ‏روغن آن، میزان جذب کلسترول بیش از 25 درصد کاهش داده می‌ شود و به این ترتیب، بیماری ‌های قلبی که تا حد زیادی ‏تابع کلسترول خون هستند، افت قابل توجهی پیدا می‌ کنند‎.

سلیمانی ادامه داد:  دلیل پایداری روغن ذرت در برابر اکسیداسیون، وجود مواد آنتی‌اکسیدان طبیعی در آن مانند اسید فرولیک و توکوفرول‌ها است.

کارشناس صنایع غذایی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی یادآور شد: روغن ذرت فاقد رنگدانه کلروفیل است، بنابراین مدت ماندگاری روغن ذرت، 12 تا 24 ماه است، زیرا رنگدانه کلروفیل عمل اکسیداسیون روغن را در مقابل نور تسریع می‌کند.

وی بااشاره به ماندگاری روغن ذرت افزود: مدت ماندگاری روغن ذرت، 12 تا 24 ماه است، زیرا رنگدانه کلروفیل عمل اکسیداسیون روغن را در مقابل نور تسریع می‌کند.

سلیمانی روغن ذرت را دارای ماهیت ضدسرطان روده دانست و تاکیدکرد:  روغن ذرت حاوی اسيد های چرب لينولئيک و آراشيدونيک است که در سلامت پوست و ساخت هورمون های جنسی و کاهش ابتلا به اگزما و آکنه موثر است. دارای ماهيت ضد سرطان روده است و به دليل داشتن آنتی اکسيدان های طبيعی(اسيدفروليک و توکوفرول ها) مصرف روغن زیتون را در جلوگيري از پيری موثر می دانند.

براساس این گزارش، روغن ذرت خواص بسیاری ازجمله توانایی جلوگیری از استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب، پایین‌آوردن کلسترول بد، محافظت از پوست، تقویت سلامت بینایی و کاهش واکنش‌های حساسیتی را داراست. به‌هرحال، این روغن، مضراتی مانند افزایش وزن، خطر بالای سرطان و سمی بودن. نیز دارد که باید درنظر گرفته‌شوند. برخی از این مضرات، به‌میزان زیادی به نوع روغن ذرتی که استفاده‌می‌کنید و نحوه روغن‌گیری از ذرت بستگی‌دارد.

کهگیلویه و بویراحمد


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: