به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛ امراله خانی با بیان اینکه این طرح از سوی بنیاد علوی از زیر مجموعههای بنیاد مستضعفان طراحی شده است، هدف از اجرای آن را ارتقای سطح سلامت تغذیهای زنان باردار و شیرده عنوان کرد.
وی افزود: مادران نیازمند مشمول این طرح از طریق پایگاههای سلامت شهری و خانههای بهداشت روستایی پس از غربالگری شناسایی و برای دریافت سبد غذایی به شبکه بهداشت و درمان این شهرستان معرفی میشوند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده تصریح کرد: این سبد غذایی حاوی 14 قلم مواد غذایی شامل برنج، مرغ، ماکارونی، لوبیا چیتی،عدس، نخود، سویا، پنیر، خرما، روغن مایع، بلغور و لپه بوده که بین زنان محروم باردار از ماه چهارم حاملگی تا ماه ششم پس از زایمان، توزیع میشود.
خانی ابراز کرد: این اقلام غذایی با هدف پیشگیری از اختلال وزن مادر در دوران بارداری و تولد نوزاد نارس و همچنین افزایش کیفیت شیر مادر در دوران شیردهی به منظور پیشگیری از سوء تغذیه کودک بین مادران باردار واجد شرایط توزیع میشود.
عضویت در خبر نامه