به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف، "گریپفروت"طبیعتی مایل به سرد وتر دارد، حاوی ویتامین ب، فیبر و پتاسیم است، افراد دارای مزاج سرد و رطوبتی نباید از "گریپفروت" مخصوصا در فصل سرد استفاده کنند، زیرا ممکن است علائمی، چون افت فشار، تورم مفاصل، افت حافظه و پر خوابی پیدا کنند.
اگر داخل "گریپفروت" سرخ است، لیکوپن دارد که با بزرگ شدن پروستات مبارزه میکند همچنین بتا کاروتن آن در بدن به ویتامین A. تبدیل میشود، چربیسوز خوبی است و با پِکتینی که دارد کلسترول را کاهش میدهد، در کاهش وزن موثر بوده و سرشار از ویتامین C. , فولات و مواد معدنی است، فشار خون و قند خون را کاهش میدهد.
اگر طعمش را دوست ندارید با سایر مرکبات مخلوط کنید.
اگر از داروی وارفارین استفاده میکنید، گریپ فروت، آناناس، پیاز، فلفل قرمز، کرفس، دمنوش بابونه، مریم گلی، جینسینک، چای سبز، زنجبیل، سرخارگل، سداب، شنبلیله، شیرینبیان و گل ساعتی را مصرف نکنید.
نوشیدن آب آن با داروها، میتواند موجب افزایش غلظت دارو در خون شود، پس آب پرتقال همراه داروها انتخاب بهتری است؛ "گریپفروت" از میوههایی است که با بسیاری از داروهای شیمیایی مثل داروهای کورتونی تداخل دارد لذا بیماران مصرفکننده باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.
منبع: تسنیم
عضویت در خبر نامه