کد خبر: ۲۲۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۹
صادق توکلی کورایم:
این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران‌قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد. علی‌رغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات در عطاری‌ها یافت می‌شود.
پایگاه خبری آوای رودکوف- صادق توکلی کورایم:این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران‌قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد. علی‌رغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات در عطاری‌ها یافت می‌شود. 

میوه قره قات مُدر، مُلیّن و مسهل بوده و به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریایی در درمان عفونت‌های معده و روده قابل توصیه است.

دانه قره قات حاوی حدود 88 درصد آب است. بقیه مواد شامل آنتوسیانین که در میوه های تازه 1/0 تا 25/0 درصد در نوسان بوده، ولی در عصاره غلیظ شده این میوه، 25 درصد است.

میوه نارس آن کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است. میوه ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده اند. قسمت مورد استفاده قره قاط شامل برگ، ریشه و میوه است. البته مهم ترین مصرف دارویی، مربوط به میوه آن است.


وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در قره قات را عاملی برای مبارزه با باکتری‌های دهانی، که مسئول ایجاد جرم دندانی است، می‌دانند.

میوه نارس قره قات کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است، میوه‌ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده‌اند.مصرف خوراکی گیاه قره قات به مدت ۶ هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد.

مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی‌ حافظه از دیگر خواص قره قات است.

مصرف دراز مدت قره قات با تغییر تولید و آزاد‌سازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ‌های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی عروقی دیابت را کاهش می دهد.

مصرف مقدار زیاد قره قات ممکن است مشکلات روده‌ای و معده‌ای مانند اسهال ایجاد کند.

صفحه"گیاهان دارویی"پایگاه خبری آوای رودکوف را اینجا دنبال کنید.

کهگیلویه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: