کد خبر: ۲۲۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۳
امیرمسعود طایفه سلطانخانی
ریحان گیاه بسیار متنوعی است که علاوه بر عطر بسیار خوبی که دارد دارای خواص درمانی زیادی نیز می باشد. این سبزی منبع خوبی از آهن بوده و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.
پایگاه خبری آوای رودکوف-امیرمسعود طایفه سلطانخانی:ریحان گیاه بسیار متنوعی است که علاوه بر عطر بسیار خوبی که دارد دارای خواص درمانی زیادی نیز می باشد. این سبزی منبع خوبی از آهن بوده و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.

ریحان سرشار از بتاکارون و کاروتنوئید است و به عنوان آنتی هستامین است که با کلسترول مبارزه می کند و منبع بسیار عالی از منیزیم است. جریان خون را به قلب و سایر نقاط بدن بهبود می بخشد و در نتیجه سلامت قلب و عروق را تضمین می کند.

ریحان به دلیل داشتن اوژنول، لینالول، لیمونن، سیترال، ترپینول دارای خواص ضدباکتریایی است. عصاره آن را برروی زخم می کشند تا مانع عفونت شود. افزودن ریحان به سبزیجات باعث سالم شدن غذا می شود.

محققان ارزش‌های دارویی تخم و برگ ریحان را به اثبات رسانده‌اند.

دَم‌کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج، درد و مقوی است.

گیاه ریحان به علت داشتن ویتامین‌های A و C آنتی اکسیدانت است و به همین دلیل از آسیب سلولی پیشگیری می‌کند.


کارشناسان دَم‌کرده برگ ریحان را برای درمان و بهبودی سردردهای میگرن و عصبی توصیه کرده‌اند.

برگ ریحان اثر زیاد کننده شیر دارد و به مادران شیرده استفاده از این گیاه توصیه می‌شود.

عرق ریحان اشتهاآور بوده و برای استفاده از مبتلایان به سوءهاضمه مفید خواهد بود.

کوبیده تخم ریحان برای درمان اسهال از سوی کارشناسان توصیه شده است.

مصرف ریحان همراه با رژیم غذایی، میزان قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ را کاهش می‌دهد.یافته ها نشان داد میانگین مقدار کربوهیدرات و فیبر دریافتی در دو دوره مصرف ریحان، به طور معنی داری از دوره مصرف غذای معمولی بیشتر بود.

غلظت قند خون ناشتا در پایان دوره مصرف ریحان همراه با رژیم معمولی، در مقایسه با مقادیر پایه این دوره و همچنین نسبت به دوره رژیم معمولی کاهش معنی دار آماری داشت.نتایج حاکی از آن است که مصرف ریحان همراه با رژیم غذایی، غلظت قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ را کاهش می دهد.

صفحه"گیاهان دارویی"پایگاه خبری آوای رودکوف را اینجا دنبال کنید.

یاسوج
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: