آوای رودکوف گزارش می دهد:
سنگ پرانی در مسیر توسعه فرهنگی شهرستان لنده / تصویر
حال که مسیر توسعه فرهنگی شهرستان لنده با ساخت فرهنگسرا به حرکت در آمده ، عده ای با هدف توقف آن اقدام به سنگ پرانی می کنند.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛انتشار خبر آغاز عملیات اجرایی ساخت فرهنگسرای لنده بعد از سالها حرف و حدیث و پیگیریهای مکرر مردم ،فرماندار ،مدیر کل ارشاد اسلامی استان و همکارانشان و استاندار محترم به عنوان تنها پروژه فرهنگی این شهرستان، شادی زایدالوصفی را در میان مردم به طور عام و فعالان حوزه فرهنگ به طور خاص دامن زد.
فعالان فرهنگی شهرستان لنده، آغاز این طرح مهم را هدیه دولت و مسولان اجرایی استان به خود تلقی کردند و این اتفاق، امید تازه ای را به شکوفایی فرهنگی لنده دمید.
اما با کمال تاسف خبر توقف عملیات احداث آن توسط ماموران شهرداری لنده موجی از دل آزاری را در بین مردم و هنرمندان ایجاد نمود.
لذا ضمن درخواست از مسولان امر برای رفع مشکلات موجود چند سوال مطرح می گردد:
1- اولا آیا شهردار وقت و یا هر کس دیگری در سطح شهرستان می تواند اسناد پروژه ای که در زمان شهردار و شورای اسلامی اسلامی دوره قبل زمین آن واگذار و کلنگ زنی شده و همچنین تعیین تکلیف و موافقت نامه های اصولی آن از طریق مراجع زیربط صادر شده است را یکطرفه فسخ نماید؟!
2- اگر قرار بر مخالفت با این پروژه بود چرا قبل از اغاز عملیات ساخت ان و در زمان پی کنی این اتفاق نیفتاد است؟
3- بعضی ها نقل می کنند که مثلا منابع طبیعی مدعی است زمین محل فرهنگ سرا از اراضی منابع ملی است در حالی که کلنگ پارک امید و فرهنگسرا همزمان در سال 92 با حضور مسولان استانی و شهرستانی به زمین زده شده است و زمین فرهنگ سرا بخشی از زمین پارک امید است بنابراین اگر چنین است باید اول پارک امید را پلمپ کرد بعد سراغ فرهنگ سرا رفت!!!!!
و اما یک نکته ی امیدوار کننده اینجا وجود دارد (خیلی جدی نگیرید) با این روحیه ی کاری و احساس مسولیتی که در قبال تنها پروژه فرهنگی و عام المنفعه شهرستان لنده گل کرده و بوجود آمده ما امیدواریم که اگر خدای ناکرده زبانم لال در گذشته زمینی از منابع ملی توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا افراد دارای ژن برتر تصرف گردیده به زودی و در سه سوت خلع ید خواهند شد!!!انشالله و تعالی
عضویت در خبر نامه
و.................................................
و اما یک نکته ی امیدوار کننده اینجا وجود دارد (خیلی جدی نگیرید) با این روحیه ی کاری و احساس مسولیتی که در قبال تنها پروژه فرهنگی و عام المنفعه شهرستان لنده گل کرده و بوجود آمده ما امیدواریم که اگر خدای ناکرده زبانم لال در گذشته زمینی از منابع ملی توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا افراد دارای ژن تصرف گردیده به زودی و در سه سوت خلع ید خواهند شد.