کد خبر: ۲۴۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۶
طب اسلامی و سنتی
وقتی شخص مزاج خود را بشناسد و خوراکی های خود را بر اساس مزاج مصرف کند میتواند از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری و پیشگیری نماید.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛یکی از مهم ترین عوامل  سلامتی انسان، شناخت و داشتن اطلاعات در مورد طبیعت (طبع ) یا مزاج  بدن است ٬ وقتی شخص مزاج خود را بشناسد  و خوراکی های خود را بر اساس مزج مصرف کند  میتواند از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری و پیشگیری نماید.

¤ نشانه های مزاج ها :

 1~ گرم و خشک( صفرا )  
_ مزه دهان تلخ.رنگ زبان زرد.تشنگی.زبری پوست.زردی چشم. کدری ادرار .عصبی شدن. سیاهی رفتن چشم. سرگیجه. گرمی بدن .دیدن خواب های بد. یبوست. تندخویی. بهانه جویی

 2~ طبع گرم و تر( دم )
_ مزه دهان شیرین.رنگ زبان قرمز.لزج بودن آب دهان.خارش بدن.بروز جوش در بدن.سنگینی سر.خمیازه کشیدن.چرت زدن.

3~طبع سرد و تر .( بلغم )
_ مزه دهان ترش.رنگ زبان سفید.سردی پوست.دیر هضم شدن غذا.میل به خواب زیاد.جاری شدن اب از دهان.رقیق بودن آب بینی .درد کمر .دردبدن.درد پا ها. ضعف بینایی.تپش قلب . حجم زیاد ادرار

4~ طبع سرد و خشک( سودا )
_ مزه دهان شور. لاغری.پژمردگی.رنگ زبان سیاه.خستگی. افسردگی .خودخوری.سوزش هنگام بول کردن.رنگ تیره ادرار.بوی بد دهان.تاریکی چشم.سوزش معده.فکر زیاد.خواب آشفته.دلتنگی.بی قراری.مشکلات عصبی.رنگ تیره. مدفوع.

گردآورنده:محمدسعیدسعیدی مربی ومدرس طب اسلامی وسنتی/یاسوج

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: