کد خبر: ۲۵۵۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی:
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برآورد می‌شود در سال جاری میزان برداشت قارچ خوراکی به ۱۷۷هزار تن برسد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف، محمدعلی طهماسبی با اشاره به پیش‌بینی تولید ۱۷۷ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری، گفت: در سال ۹۷، میزان تولید قارچ در کشور حدود ۱۶۵ هزار تن بوده است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، افزود: استان تهران با ۳۶ هزار تن تولید، دارای رتبه اول و استان البرز با ۲۵ هزار تن تولید دارای رتبه دوم است و پس‌ از آن استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان و قزوین با مجموع ۴۲,۷ هزار تن تولید قرار دارند.

طهماسبی، خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد قارچ خوراکی کشور در استان‌های یادشده و بقیه در سایر استان‌ها تولید می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تصریح کرد: ایران دارای رتبه ششم تولید قارچ خوراکی در دنیا است.

او با تأکید به اینکه مصرف سرانه قارچ خوراکی در کشور بیش از ۱.۲ کیلوگرم و میانگین مصرف سرانه دنیا ۴ کیلوگرم است، گفت: میزان تولید قارچ خوراکی در دنیا در سال ۲۰۱۷، معادل ۱۰.۲میلیون تن بوده است.

مدینه صابری/خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: