شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲  |  Saturday, 12 July 2025
کد خبر: ۲۶۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸
در پی ترور سردار حاج قاسم سلیمانی انجام شد؛

تصویب طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه 15 دی) با اکثریت آرا طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات و توطئه‌های آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها را تصویب کردند.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 15 دی) با اتفاق آرا و ۲۳۱ رای موافق، ۲ مخالف طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات و توطئه‌های آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها را تصویب کردند.


در ماده واحده این طرح آمده است: وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلفند با بهره‌گیری از تمام اسناد تاریخی به ویژه اسناد به جای ماده از لانه جاسوسی آمریکا در تهران، سرفصل جنایات، توطئه‌ها، خیانت‌ها و مداخلات نظام استکباری به ویژه دولت آمریکا در دنیا (با اولویت کشور ایران) را در برنامه‌ها و کتب درسی مدارس، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های دولت و غیر دولتی کشور اعم از وابسته به این وزارتخانه‌ها و یا تحت نظارت آنان بگنجانند.

همچنین به موجب تبصره این مصوبه وزارتخانه‌های مذکور موظفند ظرف مدت ۳ ماه دستورالعمل و برنامه اجرایی این قانون را تهیه کنند و هر ۶ ماه یکبار گزار علمکرد خود در اجرای این قانون را به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ارائه نمایند.

برخی مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه فارس سوژه‌ای با عنوان  «زندگی و رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی در کتاب‌های دانش آموزان گنجانده شود» ثبت کرده‌اند.



فارس
نظرات بینندگان