« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۳۴۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰
سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان عنوان کرد:
سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خبر داد و گفت:حدود ۶۰ درصد نانوایی‌های کهگیلویه و بویراحمد از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف ؛سید ساعد رمضانیان افزود: بیش از ۷۰ درصد خبازی‌های استان اقدام به کم فروشی در وزن چانه‌ها می‌کنند.

۶۰ درصد نان نانوایی‌های کهگیلویه و بویراحمد بی کیفیت هستند

رمضانیان همچنین در خصوص کیفیت نان و نحوه پخت هم ادامه داد: کیفیت آرد فقط یکی از عوامل پایین بودن کیفیت نان است و سایر عوامل از جمله نداشتن مهارت خبازان با نحوه پخت نان و کوچک بودن وزن چانه است.

پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روز‌ها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانوایی‌های سنتی همراه بوده و می‌تواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: