" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران و در بازدید از شهرک صنعتی فرودگاه یاسوج در خصوص نحوه بازداشت صادق زیباکلام گفت: این اقدام مطابق قانون بوده زیرا نامبرده محکومیت قبلی داشت.
ی گفت: با توجه به اینکه حکم ایشان قطعی شده بود و از حکم خود هم خبر داشتند، حکم حبس به مرحله اجرا درآمد و در حال حاضر یکی از سه حکم قطعی وی اجرایی شده است.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به اینکه آیا صادق زیباکلام در راه نمایشگاه کتاب دستگیر شده است گفت: باید این موضوع بررسی شود اما تا آنجا که میدانیم خودشان از حکم خبر داشتهاند و خود را به اجرای احکام معرفی کردهاند.