" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۶   |   Monday 13 July 2026
کد خبر: ۳۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷
سیاسی؛

واکنش امام جمعه یاسوج به انتصاب رانندگان بعنوان رئیس اداره

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج از انتخاب نابجای برخی از مدیران در استان ابراز تعجب کرد.

واکنش امام جمعه یاسوج به انتصاب رانندگان بعنوان رئیس اداره

پایگاه خبری آوای رودکوف:فارس نوشت: امام جمعه یاسوج از انتخاب نابجای برخی از مدیران در استان ابراز تعجب کرد.

آیت‌الله سید نصیر حسینی، در خطبه‌های نماز جمعه مشاغل پاک و حلال از جمله رانندگی را مقدس و ارزشمند دانست و اظهار کرد: شنیده شده که در برخی ادارات قصد دارند راننده‌ها را به عنوان رئیس اداره انتخاب کنند که این کار مایه شگفتی و تعجب‌آور است.
وی با اشاره به اینکه هر کس باید در جایگاه خود قرار گیرد، خاطرنشان کرد: باید دید چه کسی دست اندرکار این خطای بزرگ و ظلم است.

آیت الله حسینی درز این خبر را از منبع موثق دانست و یادآور شد: مدیر باید تجربه مدیریتی داشته باشد.

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه این اشتباهات استراتژیک در طول تاریخ کشور وجود داشته و کار زشتی است، از استاندار استان خواست تا در این زمینه پیگیری لازم را داشته باشد.

نظرات بینندگان
captcha