به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف ؛ سید محمد تقوی، فرماندار شهرستان لنده، روز شنبه ۲۱ دیماه در دیداری با مجتبی عسکری معاون توسعه و منابع علوم پزشکی استان، چالشها و مسائل حوزه بهداشت و درمان این شهرستان را بررسی کرد.
تقوی در حاشیه این نشست با تأکید بر اهمیت سلامت و بهداشت عمومی گفت: مهمترین اولویت حوزه بهداشت و درمان در شهرستان لنده، احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی است. این پروژه به دلیل نداشتن ماده ۲۳ و کمبود اعتبارات استانی با مشکلاتی از جمله مطالبات پیمانکار مواجه شده است.
وی افزود: فرایند اخذ ماده ۲۳ این پروژه در حال طی مراحل نهایی است و در روزهای اخیر مکاتبات خوبی انجام شد و به زودی اعلام خواهد شد.
از دیگر موضوعات مطرحشده در این جلسه، اختصاص پایگاه اورژانس به بخش موگرمون بود. فرماندار لنده در این باره گفت: دو نقطه شامل روستای مورجن و روستای وحدتآباد به عنوان گزینههای پیشنهادی برای جانمایی پایگاه اورژانس معرفی شدهاند. قرار است هفته آینده تیمی از علوم پزشکی استان برای بررسی و تصمیمگیری کارشناسی به شهرستان اعزام شود.
وی همچنین اشاره کرد: زمین مورد نیاز این پروژه از طریق خیرین آماده واگذاری است و تلاش میکنیم کلنگزنی این پایگاه اورژانس همزمان با دهه فجر انجام شود.
در این دیدار، سایر مشکلات و چالشهای حوزه بهداشت و سلامت شهرستان نیز مورد بحث و پیگیری قرار گرفت.