سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳  |  Tuesday, 25 March 2025
کد خبر: ۳۶۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
فرماندهی انتظامی بهمئی خبر داد:

«سارق موتور سیکلت در بهمئی به دام افتاد»

فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی از دستگیری سارق یک دستگاه موتورسیکلت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی از دستگیری یک نفر سارق موتور سیکلت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ فرزین جمشیدی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع سرقت یک دستگاه موتور سیکلت، این موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران این فرماندهی قرار گرفت که با برقراری گشت‌های هدفمند، مأموران موفق به شناسایی سارق شدند و پس از هماهنگی با مرجع قضایی یکنفر سارق را دستگیر نمودند.

وی با اشاره به اینکه متهم در بازجویی های اولیه به سرقت ارتکابی اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد و موتورسکلیت مکشوفه نیز تحویل مال باخته گردید ؛ خاطرنشان کرد :پلیس شبانه روز و با تمام توان برای دفاع از نظم و امنیت جامعه تلاش می کند.

پیام به مردم
سرهنگ فرزین جمشیدی خطاب به مردم گفت: ما به امنیت و آسایش شما اهمیت می‌دهیم. همکاری و حضور فعال شما در شناسایی و گزارش جرایم، نقش بسزایی در حفظ امنیت جامعه دارد. بیایید با هم علیه هرگونه ناامنی ایستادگی کنیم و با همکاری و همیاری، شهرمان را به مکانی امن و آرام تبدیل کنیم. برای امنیت بهتر، همواره به پلیس گزارش دهید و در کنار یکدیگر از جامعه‌مان پاسداری کنیم.

نظرات بینندگان