" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
پایگاه خبری آوای رودکوف:شهرستان لنده روز چهارشنبه، هشتم اسفندماه ۱۴۰۳، شاهد برگزاری رزمایش بزرگ اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ بود. این رزمایش با هدف نمایش توانمندیها و آمادگی گردانهای بیتالمقدس و کوثر در مقابله با تهدیدات و حفظ اقتدار نظام، با حضور گردانهای رزمی، بسیجیان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
محمدباقر رضایی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده، در این رزمایش، حضور مقتدرانه بسیجیان را نمادی از عزت و صلابت بسیج و سپاه دانست و تأکید کرد که این رزمایش، نمایش اقتدار و مقاومت مردم ایران در برابر زیادهخواهی دشمنان است و باید به گوش جهانیان برسد.
این رزمایش که همزمان با سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر نقش بسیج به عنوان یک فرهنگ و لزوم حضور آن در میدان فضیلتها و ارزشها، و همچنین آمادگی و استقامت بسیجیان در صحنههای مختلف، برگزار شد.