" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۰   |   Monday 13 July 2026
کد خبر: ۳۷۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
آوای رودکوف ؛

نماز جمعه لنده: تأکید بر تقوا، حمایت از آرمان قدس و حرکت به سوی رونق اقتصادی

نماز جمعه لنده: تأکید بر تقوا، حمایت از آرمان قدس و حرکت به سوی رونق اقتصادی
امام جمعه لنده در خطبه‌های این هفته با تأکید بر اهمیت تقوا و گناه‌پرهیزی، به لزوم توجه به سرمایه‌گذاری و تولید در سال جدید پرداخت.
فتاح
نویسنده: فتاح بدری

پایگاه خبری آوای رودکوف:نماز جمعه این هفته شهرستان لنده، همزمان با روز جهانی قدس، با حضور پرشور مردم و به امامت حجت‌الاسلام سید هدایت محمودی‌اصل برگزار شد. امام جمعه لنده در خطبه‌های این هفته با تأکید بر اهمیت تقوا و گناه‌پرهیزی، به لزوم توجه به سرمایه‌گذاری و تولید در سال جدید پرداخت.

حجت‌الاسلام محمودی‌اصل در خطبه اول، روزه، تلاوت قرآن و شب‌زنده‌داری را از اعمال ارزشمند ماه مبارک رمضان ذکر کرد و گفت: «اما برترین عمل، دوری از گناه است.» وی به نقل از پیامبر اکرم خطاب به ابن‌مسعود تأکید کرد که نباید گناه به عادت تبدیل شود، زیرا انسان گناهکار راه اندیشه و موعظه را بر خود می‌بندد و قرآن و حدیث در او اثر نمی‌گذارد. همچنین، او به حسرت گناهکاران در قیامت اشاره کرد و افزود: «باید کاری کنیم که نه‌تنها به‌سمت گناه نرویم، بلکه زمینه بخشش آن را نیز فراهم کرد.»

در خطبه دوم، امام جمعه با گرامیداشت روز جهانی قدس و حضور گسترده مردم لنده، از ملت ایران که به دعوت رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند، تقدیر کرد. او به تاریخ اشغال فلسطین اشاره کرد و اظهار داشت که ۷۵ سال از این واقعه می‌گذرد، اما رژیم صهیونیستی نتوانسته به اهداف خود دست یابد. وی افزود: «ملت فلسطین، با وجود از دست دادن فرماندهان خود، همچنان ایستاده‌اند و با قدرت ادامه می‌دهند.»

محمودی‌اصل با تأکید بر نقش مردم و رهبری حکیمانه رهبر انقلاب، بر ضرورت آینده‌ای بدون آمریکا و رژیم صهیونیستی در خاورمیانه تأکید کرد. وی همچنین به رونمایی از شهر موشکی زیرزمینی جمهوری اسلامی اشاره کرد و این توان بازدارنده را نماد قدرت ملی خواند.

وی شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» را یادآور شد و خاطرنشان کرد: «حل مشکلات اقتصادی نیازمند سرمایه‌گذاری و حمایت از پروژه‌های سودده است. دستگاه‌ها نباید مانع تولید شوند و بانک‌ها نیز باید در ارائه تسهیلات همکاری کنند.» او همچنین بر نقش جوانان در اشتغال و ازدواج تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی دقیق دولت و همکاری مردم، شرایط برای رونق اقتصادی فراهم شود.

در پایان، حجت‌الاسلام محمودی‌اصل به دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: «این روز بزرگ باید جدی‌تر گرامی داشته شود.»

نظرات بینندگان
captcha