به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف ؛ علیاصغر قلیپور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد، روز شنبه در دیدار با سید محمد تقوی، فرماندار شهرستان لنده، گزارشی از فعالیتهای این نهاد حمایتی در شهرستان لنده ارائه داد.
وی هدف از این سفر را بازدید از شهرستانها، ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۳ و ایجاد تعامل سازنده با مقامات محلی عنوان کرد و گفت: «کمیته امداد نهادی مردمی است؛ بخش قابل توجهی از اعتبارات ما از مردم تأمین میشود و ما موظفیم بدون نگاههای سیاسی و قومیتی، بهطور خالصانه در خدمت مردم باشیم.»
قلیپور با اشاره به ضرورت شناسایی دقیق نیازمندان و اولویتبندی خدمات گفت: «در حال حاضر ۱۹۴۳ خانوار معادل ۵۳۲۰ نفر تحت پوشش کمیته امداد در لنده قرار دارند که این تعداد معادل حدود ۲۵ درصد جمعیت شهرستان است. از جمله خدمات ارائهشده در سال جاری میتوان به ۶۰ مورد جهیزیه، ۲۱۰ قلم لوازم ضروری، ۱۵۸ طرح اشتغالزایی و ۲۵۵ دوره آموزش کسب و کار اشاره کرد.»
وی همچنین از وجود ۱۲۰ یتیم و ۲۰۰ مشمول طرح محسنین در شهرستان لنده خبر داد و افزود: «جذب خیرین و حامیان جدید برای تقویت پوشش حمایتی بسیار ضروری است.»
فرماندار لنده، سید محمد تقوی، نیز در این نشست با اشاره به نامگذاری سال به عنوان «سرمایهگذاری برای تولید»، از کمیته امداد خواست تا حمایت ویژهای از طرحهای اشتغالزایی در شهرستانهای کمبرخوردار لنده داشته باشد. وی با تأکید بر اهمیت این موضوع گفت: «امسال به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده است و ما انتظار داریم که در شهرستانهای کمبرخوردار مانند لنده، طرحهای اشتغالزایی با حمایت ویژهای روبرو شوند تا شاهد توسعه پایدار و اشتغال بیشتر برای خانوادهها باشیم.»
تقوی همچنین با اشاره به مشکلاتی که مردم شهرستان لنده در این زمینه با آن روبهرو هستند، ادامه داد: «در این شهرستان، بیش از ۶۰ درصد از ملاقاتهای عمومی ما مربوط به درخواستهای مددجویان کمیته امداد است. عمدهترین درخواستها در حال حاضر تأمین وسایل سرمایشی است. این موضوع به ویژه در فصلهای گرم سال بسیار ضروری است و از کمیته امداد انتظار داریم در این زمینه چارهاندیشی کنند.»
وی همچنین از تأخیر در پرداخت تسهیلات بانکی به مددجویان انتقاد کرد و افزود: «متأسفانه با وجود معرفی جامعه هدف به بانکها و تخصیص اعتبارات، هنوز تأخیرهای زیادی در پرداخت تسهیلات وجود دارد. باید جلسه فوری شورای بانکها برگزار شود و مدیران بانکها پاسخگوی این مسئله باشند. ما نیاز به همکاری سریع و مؤثر داریم تا این مشکلات به سرعت رفع شوند.»
فرماندار لنده همچنین بر اهمیت آموزش تأکید کرد و گفت: «آموزش، پایه هر توسعهای است. برای توانمندسازی خانوادهها، باید پس از ایجاد انگیزه، آموزشهای کاربردی بهویژه در حوزههای اشتغال و کسبوکار ارائه شود. تنها در این صورت است که میتوانیم به توسعه پایدار در شهرستان دست یابیم.»
عضویت در خبر نامه