پایگاه خبری آوای رودکوف:حجتالاسلام سید اقبال راستگوئی با ابراز خرسندی فراوان در پیامی، انتصاب شایستهی سردار سرتیپ دوم پاسدار مصطفی مثنوی به فرماندهی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد را تبریک و تهنیت عرض نمودند.
متن پیام به شرح زیر است:
« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
برادر مجاهد
سرتیپ دوم پاسدار سردار مصطفی مثنوی «دامت توفیقاته»
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد
باسلام و تحیات
اینک که در پرتو الطاف خاصه الهی توفیق خدمت در سمت «فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد » به شما عطا شده است بسیار خرسندیم و انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان سرباز ولایت در این مسئولیت که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی شما دارد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
دوران حضور شما در سمت جانشین فرماندهی سپاه فتح
برای اقشار مختلف دورانی همراه با تحول و تعالی با مدیریت بسیجی و جهادی بود و همگان در استان شما را بعنوان چهرهای علمی، فرهنگی، مقید به جهاد تبیین و روشنگری، اهل جهاد و امیدآفرین یاد خواهندکرد.
تفکر بسیجی و تیمسازی شما عامل رشد و تعالی تفکر بسیجی در این استان ولایی بوده و ثمرات و نتایج مثبت آن در ذهن مردم شهیدپرور این استان نقش بسته است.
انتصاب شایسته جنابعالی به فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد را که بیانگر تجربه، تعهد، روحیه بسیجی و جهادی، مدیریت تحولگرا و تیم سازی جنابعالی و مایه مباهات بسیجیان استان است را تبریک گفته و از خداوند متعال توفیق روزافزون را در راه خدمت به مردم شریف این دیار و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی، تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) و رهبری فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای(مدظلهالعالی) از درگاه خداوند سبحان مسئلت داریم.
طلبه بسیجی
سید اقبال راستگوئی