سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱  |  Tuesday, 20 May 2025
کد خبر: ۳۷۲۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۱
آوای رودکوف :

دیدار رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از چرام: فرماندار استقبال کرد، کشاورزان شنیده شدند/تصاویر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در رأس هیئتی از بخش کشاورزی استان وارد شهرستان چرام شد و در بدو ورود مورد استقبال فرماندار این شهرستان و کشاورزان منطقه قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در رأس هیئتی از بخش کشاورزی استان وارد شهرستان چرام شد و در بدو ورود مورد استقبال فرماندار این شهرستان و کشاورزان منطقه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد ؛سید علی معتمدی‌پور که به منظور بازدید از چند پروژه چرام، وارد این شهرستان شده بود، بعد از استقبال فرماندار در دفتر امام جمعه چرام، خدمات سازمان جهاد کشاورزی در این منطقه را تشریح کرد.

فرماندار چرام، یکی از موفق‌ترین مدیران استانی را سید علی معتمدی‌پور خواند و افزود: هدف همه ما خدمت به کشاورزان است و من نیز به عنوان فرماندار، پا به پای مسئولان جهاد در استان و شهرستان تلاش خواهم کرد.

معتمدی‌پور بعد از آن به دیدار دادستان چرام رفت و از تدابیر و هوشمندی دستگاه قضا و دادستان چرام در کنترل حواشی و شایعات در فضای مجازی قدردانی کرد.

وی همچنین از ورود مقتدرانه دادستان به ماجرای باغ عمران در چرام نیز به عنوان یک خدمت ماندگار دادستانی یاد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همچنین در ادامه این سفر یک‌روزه، به اتفاق فرماندار چرام در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان حرف‌های کشاورزان را شنیدند و تصمیماتی برای رفع برخی مشکلات آنها اتخاذ کردند.

بازدید از برخی باغات و پروژه‌ها پایان‌بخش برنامه‌های سفر یک روزه رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان چرام بود.

نظرات بینندگان