پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷  |  Thursday, 05 June 2025
کد خبر: ۳۷۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
ظهر امروز انجام شد؛

نشست صمیمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با فعالین: روایت مشکلات و راه حل‌ها

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشستی صمیمی با جمعی از فعالین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به تشریح برخی از مسائل استان پرداخت.

پایگاه خبری آوای رودکوف: استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشستی صمیمی با جمعی از فعالین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به تشریح برخی از مسائل استان پرداخت.

بنا بر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در این نشست که با محوریت بررسی چالش‌های کلان استان و راهکارهای بهبود شرایط برگزار شد، به بیان دغدغه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای تاکید کرد.  

استاندار با بیان اینکه، مشارکت همه‌جانبه، کلید حل مشکلات  است و ما از هر کمکی استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: دست همه کسانی که می‌توانند در پیشرفت استان نقش داشته باشند را می‌بوسیم و التماس می‌کنیم که پای کار بیایند و ممکن است برخی به من دسترسی نداشته باشند، اما تیم استانداری و معاونان ما آماده دریافت نظرات و پیشنهادات همه مردم و نخبگان هستند.  

رحمانی با اشاره به تقسیم کار در استانداری، افزود ما سعی کرده‌ایم شبانه روز، حداقل ۱۸ ساعت را به پیگیری امور استان اختصاص دهیم، اما طبیعی است که نمی‌توانیم با همه ۸۰ هزار نفر جمعیت استان مستقیماً در ارتباط باشیم و بنابراین از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا هیچ کسی بدون پاسخ نماند.  

استاندار با اشاره به وضعیت آسیب‌های اجتماعی در استان، خاطرنشان کرد: ما در بسیاری از شاخص‌های امنیتی و اجتماعی، جزء ۳ یا ۴ استان برتر کشور هستیم و در برخی موارد، حتی ۶۰ تا ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش آسیب داشته‌ایم و هر چند که باید برای پیشگیری از موضوع خودکشی توجهات جدی‌تر شود.  

وی بر ریشه یابی معضلات اجتماعی و تلاش همگانی برای کاهش آنها تاکید کرد و با بیان اینکه برخی ریشه آن را در فقر اقتصادی می‌دانند و برخی مسائل فرهنگی را عامل اصلی می‌شناسند، عنوان کرد: برخی هم تغییر سریع جامعه سنتی به شهرنشینی و عدم تطبیق با این تحولات را منجر به آسیب‌های اجتماعی، تنش‌ها و مشکلات خانوادگی می‌دانند.  

استاندار از تشکیل جلسات ویژه شورای اجتماعی، شورای فرهنگ عمومی و شورای تأمین برای بررسی این موضوع خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی مکلف شده تا با انجام تحقیقات میدانی، ریشه‌یابی دقیق انجام دهد و ما نمی‌توانیم از کنار این مسئله به سادگی بگذریم.  

رحمانی در خصوص کم‌آبی به عنوان بحران جدی امسال و با اشاره به کاهش بی‌سابقه بارندگی در استان، هشدار داد و گفت: امسال کهگیلویه و بویراحمد با کاهش ۵۰ درصدی بارندگی، رتبه اول کم‌بارشی در کشور را دارد و حتی عشایری که تابستان‌ها برای استفاده از آب و هوای خنک به این مناطق می‌آمدند، امسال به دلیل کمبود منصرف شده‌اند.  

استاندار به تشکیل کارگروه سازگاری با کم‌آبی و جلسه با مدیرعامل آب‌وفاضلاب کشور اشاره کرد و گفت:  یکی از مشکلات اصلی، کمبود مخازن ذخیره آب است در همین راستا، پروژه احداث مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی در یاسوج آغاز شده و با پیگیری‌های انجام‌ شده، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث مخازن جدید اختصاص یافته است.  

رحمانی با اشاره به پیگیری پروژه‌های کلیدی شهری از جمله احداث بلوارهای جدید و تکمیل زیرساخت‌های شهری، عنوان کرد: ما هشت پروژه اصلی را در دستور کار داریم از جمله پل سوم یاسوج، بهبود مسیر رودخانه و تکمیل بلوارهای آیت‌الله ملک‌حسینی و جمهوری، اما متأسفانه برخی مدیریت‌های شهری بیشتر مدیر هزینه‌ها هستند تا درآمدها و تلاش می‌کنیم این نگاه را تغییر دهیم.  

وی در پاسخ به سئوال مطرح‌ شده در موضوع استخدامی، گفت در برخی موارد، مدیران در دولت قبل به صورت قراردادی منصوب شده بودند و با تغییر مدیریت، قرارداد آنها لغو شده است و ما پیگیر این موضوع هستیم تا برای این افراد چاره‌اندیشی شود.  

استاندار به همکاری با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان اشاره کرد و گفت ما از ظرفیت همه نمایندگان در جذب اعتبارات و پیگیری پروژه‌ها استفاده می‌کنیم و در عین حال، انتصاب مدیران بر اساس شایسته‌سالاری و در چارچوب قانون انجام می‌شود.

رحمانی از پیگیری خانه احزاب استان خبر داد و گفت: مبلغ خوبی برای شروع عملیات ساختمانی خانه احزاب تأمین شده است.

استاندار با تاکید بر لزوم وفاق ملی و مشارکت همه گروه‌ها، خاطرنشان کرد: توسعه واقعی زمانی محقق می‌شود که همه ظرفیت‌های انسانی و اقتصادی به کار گرفته شوند و ما از همه پیشنهادات استقبال می‌کنیم و آماده برگزاری جلسات بیشتر با حضور نخبگان و دلسوزان استان هستیم.

نظرات بینندگان