" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
شنبه ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴   |   Saturday 11 July 2026
کد خبر: ۳۷۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
پژواک حماسه در هفته دفاع مقدس ؛

از کهگیلویه و بویراحمد تا پد خندق؛ ارسلان کریمی، صدای جبهه و یادآور جان‌محمد کریمی و ابراهیم نویدی

از کهگیلویه و بویراحمد تا پد خندق؛ ارسلان کریمی، صدای جبهه و یادآور جان‌محمد کریمی و ابراهیم نویدی
هفته دفاع مقدس، زمان بازخوانی صداهایی است که در اوج نبرد، امید و اندوه را در یک نفس به خانه‌ها رساندند. ارسلان کریمی، گوینده حماسی رادیو، صدای جبهه‌ها بود؛ صدایی که از دیار کهگیلویه و بویراحمد برخاست و در پد خندق، حماسه فرماندهان شهید جان‌محمد کریمی و ابراهیم نویدی را جاودانه ساخت.
فتاح
نویسنده: فتاح بدری

پایگاه خبری آوای رودکوف – صدایی بود پرطنین و استوار؛ صدایی که از دل امواج، به عمق شهرها و روستاها می‌رسید و نبض جنگ را در گوش‌ها می‌نشاند. ارسلان کریمی – محمود کریمی علویجه – همان گوینده‌ای بود که در روزهای دفاع مقدس، هر جمله‌اش بوی سنگر و خاکریز می‌داد؛ گاه بشارت‌گر پیروزی، گاه مرثیه‌خوان یاران.

وقتی نام پد خندق بر زبانش جاری می‌شد، معنای عملیات فراتر از نقشه و تاکتیک می‌رفت. پد خندق، صفحه‌ای درخشان از تاریخ دفاع در جبهه‌های جنوب بود که فرماندهان شهید والامقام جان‌محمد کریمی و ابراهیم نویدی – فرزندان کهگیلویه و بویراحمد – در آن فصلی ماندگار نوشتند. او با صدای خود، فاصله میان دیار زاگرس و خاکریزهای داغ خوزستان را از میان برداشت و قهرمانی آنان را به همه رساند.

از کهگیلویه و بویراحمد تا پد خندق، این صدا پلی بود میان خانواده‌های چشم‌انتظار و رزمندگان جان‌باز؛ میان سکوت پراضطراب مادران و فریادهای حماسی میدان نبرد. در هر خبر، رد پای کسانی دیده می‌شد که از خانه‌های ساده و کوهستانی برخاسته بودند و در خط مقدم، جانشان را بر سر ایمان و وطن گذاشتند.

و اکنون، می‌توانید در ادامه این گزارش، بخشی از همان صدای ماندگار ارسلان کریمی را بشنوید؛ صدایی که روزی با جان و دل روایت می‌کرد و امروز، همچون سندی زنده از حماسه، در گوش تاریخ باقی مانده است. پژواک آن روزها هنوز زنده است، همان‌طور که نام جان‌محمد کریمی و ابراهیم نویدی، در کنار همه حماسه‌سازان هشت سال دفاع مقدس، همچنان در یادها می‌درخشد.

نظرات بینندگان
captcha