شنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۷  |  Saturday, 27 September 2025
کد خبر: ۳۷۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
فرماندار شهرستان لنده خبر داد:

پایان عملیات آرماتوربندی پل ارتباطی لنده به موگرمون / پیشرفت ۹۰ درصدی پل پدافندی «مونه» / بتن‌ریزی به‌زودی آغاز می‌شود

عملیات آرماتوربندی پل ارتباطی شهرستان لنده به بخش موگرمون، معروف به پل «مونه»، به پایان رسید. فرماندار شهرستان از پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی این پروژه ۱۶ متری خبر داد و گفت: بتن‌ریزی به‌زودی آغاز خواهد شد. این پل علاوه بر کارکرد زیارتی، نقش مهمی در اتصال ۳۹ روستا و تقویت مسیر پدافندی منطقه دارد.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛ سید محمد تقوی، فرماندار شهرستان لنده، گفت: عملیات آرماتوربندی پل ارتباطی لنده به بخش موگرمون، که پل «مونه» نام دارد، به اتمام رسیده و با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد، به‌زودی وارد مرحله بتن‌ریزی خواهد شد.

وی افزود: این پل ۱۶ متری با اعتباری حدود ۸۰ میلیارد ریال، از محل اعتبارات ملی و با همکاری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد، از دی‌ماه امسال آغاز شده و تاکنون بیش از ۷ هزار مترمکعب خاک‌برداری، حدود ۴ هزار مترمکعب خاکریزی و استفاده از ۵۳ تن میلگرد در آن انجام گرفته است.

فرماندار شهرستان لنده با اشاره به ویژگی‌های فنی این سازه گفت: پل «مونه» با ارتفاع ۹ متر، علاوه بر تسهیل مسیر دسترسی به امامزاده واجب‌التعظیم عمادالدین ولی(ع) و مسیر زیارتی، به عنوان پل پدافندی و اتصال ۳۹ روستای بخش موگرمون از مسیر تنگه موگرمون نیز ایفای نقش خواهد کرد.

تقوی خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژه، علاوه بر کاهش زمان سفر و افزایش ایمنی مسیر، به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و خدمات‌رسانی در بخش موگرمون کمک شایانی خواهد کرد.

شهرستان لنده با جمعیتی بالغ بر ۲۳ هزار نفر و شامل ۵ هزار و ۵۶۰ خانوار، دارای ۱۰۸ روستا است که ۴۱ درصد جمعیت آن روستایی و ۵۹ درصد شهری هستند. این شهرستان یکی از مناطق کمتر برخوردار استان کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود و اجرای چنین پروژه‌هایی، نقش مؤثری در ارتقاء شاخص‌های توسعه و رفاه مردم منطقه دارد.

نظرات بینندگان