شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۰  |  Saturday, 08 November 2025
کد خبر: ۳۷۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰
پیام واحد از تریبون‌های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد: “ایران قوی، ملت آگاه، مدیر مسئول” ؛

ائمه جمعه استان: عزت ملت در اقتدار و بصیرت است، نه در تبعیت از هیاهوی غرب

گزارش حاضر مروری است بر محتوای مشترک خطبه‌ها که از لنده تا باشت، دهدشت تا دوگنبدان، یک صدا از “ملت ایمان‌محور و دولت پاسخ‌گو” سخن گفتند.

پایگاه خبری آوای رودکوف :در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد، ائمه جمعه ضمن تحلیل تحولات منطقه و مرور چالش‌های اقتصادی کشور، موضعی واحد و منسجم اتخاذ کردند: لزوم تقویت اقتدار ملی و علمی ایران اسلامی، هوشیاری در برابر جنگ نرم فرهنگی غرب، مسئولیت‌پذیری مدیران، و حفظ وحدت و ولایت به‌عنوان پایه‌های حیات انقلاب.

گزارش حاضر مروری است بر محتوای مشترک خطبه‌ها که از لنده تا باشت، دهدشت تا دوگنبدان، یک صدا از “ملت ایمان‌محور و دولت پاسخ‌گو” سخن گفتند.


۱. محور نخست؛ ایران قوی و خودباور

در سراسر استان، بیانات رهبر معظم انقلاب در هفته گذشته مبنی بر “ضرورت ایران قوی” مبنای خطبه‌ها بود.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش (دوگنبدان)، وحدانی‌فر (دهدشت) و محمودی‌اصل (لنده) بر این باور تأکید داشتند که قدرت حقیقی، نه در تسلیحات یا شعار، بلکه در “علم، ایمان و انسجام ملی” است.

آنان با اشاره به مقاومت علمی شهید طهرانی‌مقدم و رشادت‌های جبهه مقاومت اعلام کردند: همان‌گونه که ایران توانست در حوزه موشکی و نانوفناوری استقلال علمی پیدا کند، باید در عرصه اقتصادی و هوش مصنوعی نیز پیشتاز باشد تا دشمن امید نفوذ نیابد.

رهبران جمعه استان این شعار را تکرار کردند که:

ملت قوی از دل ایمان برمی‌خیزد، نه از تسلیم به معادلات استکبار.


۲. محور دوم؛ هوشیاری فرهنگی در برابر فریب غرب

در تمامی شهرها، تحلیل مشترکی از بحران سودان و رخدادهای فرهنگی منطقه شنیده شد.

ائمه جمعه استان، پروژه‌های تبلیغاتی غرب و شعارهای فریبنده‌ای مانند “زن، زندگی، آزادی” را ادامه راه نفوذ فرهنگی در کشورهای اسلامی دانستند که هدف آن، فرسودن هویت دینی و تضعیف وحدت ملی ملت‌ها است.

حجت‌الاسلام سیادت (پاتاوه) و صلواتی (لیکک) این موج را “مدرن‌ترین شکل اشغال فرهنگی” خواندند که بدون توپ و تفنگ، ایمان ملت‌ها را می‌رباید.

آنان تأکید کردند: ملت ایران باید از سرنوشت سودان درس بگیرد و هرگز اجازه ندهد دشمن، نهاد خانواده و ارزش‌های اصیل ایرانی-اسلامی را قربانی شعارهای رسانه‌ای کند.

به گفته خطیبان، دشمن با استفاده از هوش مصنوعی، فضای مجازی و رسانه‌های جهانی، قصد دارد ذهن جوان ایرانی را نسبت به دشمنی تاریخی آمریکا و صهیونیسم بی‌تفاوت کند؛ حال آنکه راه نجات، سواد رسانه‌ای و بیداری فرهنگی است.


۳. محور سوم؛ ولایت، وحدت و مسئولیت‌پذیری

تقریباً همه ائمه جمعه – از باشت تا مارگون، دیشموک، سرفاریاب و سوق – بر ضرورت حفظ وحدت کلمه و اطاعت‌پذیری از ولایت فقیه در برابر هجمه‌های پیچیده دشمن تأکید کردند.

به گفته حجت الاسلام گنجه‌ای و زارعی‌پور، دشمنان پس از ناامیدی از تحریم اقتصادی، اکنون “تفرقه داخلی” را هدف گرفته‌اند؛ زیرا وحدت ملت، بزرگ‌ترین سد در برابر سلطه است.

ائمه جمعه ضمن دعوت مردم به تقوا و صبر انقلابی، از مسئولان نیز خواستند «به جای پرداختن به حواشی سیاسی و فریب آمارهای تزئینی، به واقعیت معیشت مردم بپردازند.»

چهره‌هایی چون راوند و محمودی‌اصل گفتند: مردم از فیلترینگ و سخنرانی‌های تکراری خسته نیستند، بلکه از گرانی، رکود و بی‌توجهی رنج می‌برند.

پیام مشترک آنان چنین بود:

«دولت انقلابی باید با صداقت به مردم امید دهد، نه با وعده‌های بی‌پشتوانه.»


۴. محور چهارم؛ استکبارستیزی و نمادهای مقاومت

خطیبان جمعه، مناسبت‌های هفته از جمله ۱۳ آبان و سالگرد شهادت شهید تهرانی‌مقدم را «دو چهره از یک حقیقت» دانستند؛ حقیقتی به نام ایستادگی ملت ایران در مقابل تمامیت‌خواهی آمریکا و صهیونیسم جهانی.

در همه تریبون‌ها تأکید شد که استکبار جهانی هنوز از روح مقاومت ملت ایران می‌هراسد و هر زمان که در جبهه فرهنگی شکست می‌خورد، جنگ نیابتی و رسانه‌ای را تشدید می‌کند.

به تعبیر حجت‌الاسلام سید هدایت محمودی‌اصل، امام جمعه لنده:

«۱۳ آبان فقط یک روز در تقویم نیست؛ تاریخِ مکتوبِ بیداریِ ملتی است که زانوی هیچ قدرتی را خم نمی‌بیند.»


۵. محور پنجم؛ وضعیت اقتصادی و ضرورت مدیر جهادی

مشکلات معیشتی، اشتغال جوانان، نوسانات بازار و ضعف مدیریتی از دغدغه‌های مشترک همه خطیبان بود.

در لنده، دهدشت و دیشموک، انتقادها صریح‌تر بیان شد؛ خطیبان گفتند: بزرگ‌ترین دغدغه مردم “نان و کار” است، نه فیلترینگ و بازی‌های حزبی.

آنان خطاب به دولت و مجلس یادآور شدند که مهار گرانی، مبارزه با فساد اداری و برنامه‌ریزی برای اشتغال پایدار باید در اولویت باشد، چراکه “فلاکت اقتصادی، انگیزه دینداری جامعه را می‌فرساید.”


به گزارش آوای روکوف ؛ ائمه‌ جمعه استان در یک لحن واحد هشدار دادند که دشمن، پس از شکست در جبهه‌ نظامی، این‌بار با ابزار رسانه، فرهنگ و جنگ ذهن‌ها به میدان آمده است.

هدف تازه‌ی استکبار، تهی‌سازی ملت از درون و بی‌هویت‌ کردن نسل‌هاست؛ و تنها سپر نجات، ایمان، بصیرت، و خودآگاهی است.


 

نظرات بینندگان