" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۲   |   Wednesday 12 August 2026
کد خبر: ۳۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
به همّت جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد:

برنامه‌ریزی مشترک برای توانمندسازی جوانان و ارتقاء خدمات انسان‌دوستانه در استان

برنامه‌ریزی مشترک برای توانمندسازی جوانان و ارتقاء خدمات انسان‌دوستانه در استان
نشست هم‌اندیشی به مناسبت سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، تجلی اراده‌ای مشترک برای توانمندسازی جوانان و ارتقاء خدمات انسان‌دوستانه در استان بود؛ حرکتی که هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را به فرصتی برای خدمت بیشتر به مردم و به‌ویژه نسل جوان تبدیل می‌کند.
زینب
روابط عمومی: زینب دیری

پایگاه خبری آوای رودکوف:به مناسبت چهاردهم آبان‌ماه و گرامیداشت هفتاد و هشتمین سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، نشست هم‌اندیشی برنامه‌های اجرایی نیمه دوم سال ۱۴۰۴ با حضور سید عادل رهبریان، سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، در سالن شهدای امدادگر این جمعیت برگزار شد. هدف این نشست، هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌ها برای اجرای مؤثر طرح‌های مشترک در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، پیشگیرانه و امدادی عنوان شد.

این نشست با حضور مدیران کل آموزش و پرورش، بهزیستی، ورزش و جوانان، کمیته امداد امام خمینی (ره) و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان برگزار گردید. سید عادل رهبریان در آغاز جلسه با اشاره به اهمیت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها گفت: تنها با همکاری و همراهی می‌توان به نتایجی پایدار و سودمند برای جامعه دست یافت، چرا که هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به حل آسیب‌های پیچیده اجتماعی نیست.

در جریان نشست، تماس تصویری با محمدزاده، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر کشور برقرار شد. وی ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب حوزه جوانان کهگیلویه و بویراحمد، بر حمایت مستمر سازمان متبوع خود از طرح‌ها و برنامه‌های نوآورانه این استان تأکید کرد و گفت: توسعه فعالیت‌های داوطلبانه و خلاق جوانان از سوی سازمان جوانان در اولویت قرار دارد.

از جمله موضوعات مطرح‌شده در نشست، همکاری بین هلال‌احمر و آموزش و پرورش برای اجرای طرح‌های «دادرس» و «لمس» در مدارس بود؛ طرح‌هایی که بر آموزش مهارت‌های امدادی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی و کاهش آسیب‌های احتمالی در مدارس تمرکز دارند. همچنین، در همکاری با بهزیستی بر ارائه خدمات توانمندسازی به خانواده‌های نیازمند و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید شد.

در تعامل با اداره کل ورزش و جوانان، طرفین بر ترویج فرهنگ نیکوکاری و داوطلبی میان ورزشکاران و جوانان و استفاده از اماکن ورزشی برای آموزش‌های مردمی توافق کردند. همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در قالب اجرای طرح «یاس» برای ارتقاء مهارت‌های اجتماعی دختران تحت پوشش و با هدف تقویت جایگاه آنان در جامعه مورد تأکید قرار گرفت. همچنین، اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر برای افزایش مهارت‌های «نه گفتن» و ارتقاء تاب‌آوری در میان نوجوانان و جوانان از دیگر مصوبات این نشست بود.

در پایان، سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان ضمن قدردانی از حضور مدیران دستگاه‌های همکار تصریح کرد: جمعیت هلال‌احمر با تکیه بر شبکه گسترده داوطلبان و ظرفیت‌های آموزشی و امدادی خود، آمادگی دارد تا از طریق تفاهم‌نامه‌های مشترک، نسبت به توسعه همکاری‌های بین‌دستگاهی اقدام کند. وی افزود: تعامل نزدیک‌تر میان نهادها می‌تواند به شناسایی سریع‌تر مشکلات و ارائه راهکارهای عملی‌تر برای رفع آن‌ها منجر شود.

مدیران حاضر نیز با استقبال از برگزاری این نشست، بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک جهت پیگیری مصوبات و اجرای برنامه‌ها تأکید کردند. این کارگروه‌ها مأموریت خواهند داشت تا فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی مرتبط را در سطح استان به‌صورت یکپارچه و هدفمند پیش ببرند.

نشست هم‌اندیشی به مناسبت سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، تجلی اراده‌ای مشترک برای توانمندسازی جوانان و ارتقاء خدمات انسان‌دوستانه در استان بود؛ حرکتی که هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را به فرصتی برای خدمت بیشتر به مردم و به‌ویژه نسل جوان تبدیل می‌کند.

نظرات بینندگان
captcha