پایگاه خبری آوای رودکوف :ربانیمهر، مدیرکل اجتماعی استانداری همدان، با اشاره به آتشسوزی جنگلهای هیرکانی و همکاری شماری از سمنهای همدان در مهار این حادثه، وضعیت جنگلهای زاگرس و هیرکانی را «یک تراژدی غمانگیز» خواند و نتیجه بیتوجهی سالها به محیطزیست را خشکسالی و آلودگی هوا دانست.
اسدالله ربانیمهر گفت: «جنگلهای زاگرس و هیرکانی ریههای تنفسی کشور هستند و با تخریب آنها، شاهد ناپایداری آبوهوا و آلوده شدن هوا هستیم. خشکسالی امروز، نتیجه بیتفاوتی طولانیمدت نسبت به محیطزیست و طبیعت است.»
وی افزود: «حفاظت جدی از جنگلها، اختصاص اعتبار ملی برای تأمین تجهیزات و برخورد قانونی با متخلفان، از مطالبات مردم و تشکلها در حفاظت از جنگلهاست.»
مدیرکل اجتماعی استانداری همدان تأکید کرد: «حفاظت از جنگلها و طبیعت باید به یک مطالبه ملی تبدیل شود. ناراحتکننده است که موضوع مهمی چون آتشسوزی جنگلها چندان مورد توجه نیست و مسئولان باید نگاه جدیتری به این بحران داشته باشند.»