" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
در بخشی از پیام ایشان آمده است:
«السلام علیک أیتها الصدیقة الشهیـدة یا فاطمة الزهراء»
در ایام شهادت حضرت صدیقهی کبری، فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها)، دلهای مؤمنان در آتش اندوه میسوزد. بانویی که قرآن کریم در آیهی تطهیر، او و خاندانش را به طهارت مطلق ستوده است:
«إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذهِبَ عَنكُمُ الرِّجسَ أَهلَ البَيتِ وَيُطَهِّرَكُم تَطهيرا».
او همان بضعهی رسول خداست که پیامبر اکرم(صلىاللهعليهوآله) دربارهاش فرمود:
«فاطمة بضعةٌ منّي، من آذاها فقد آذاني، ومن آذاني فقد آذى الله».
و نیز فرمود: «إنّ الله يغضب لغضب فاطمة و يرضى لرضاها».
این احادیث گواه حقیقتی عمیقاند؛ که رضایت و خشم او، رضایت و خشم خداوند است و مقامش فراتر از نسبت دختری با پیامبر است.
شهادت آن بانوی مظلوم، یادآور غربت امیرالمؤمنین(ع) و آغاز مظلومیت اهلبیت(ع) است. در حدیث کساء، او محور نور اهلبیت خوانده شد و در روایت نبوی، فاطمة سیّدة نساء اهل الجنة لقب گرفت. بانویی چنین بلندمرتبه، در خانهی کوچک مدینه غریبانه به شهادت رسید، و اندوهی ازلی بر جان تاریخ نهاد.
یاد زهرا، یاد عدالت است؛ یاد دفاع از ولایت و ایستادگی در برابر ظلم است. او نخستین شهید راه ولایت بود و خون دلش سند مظلومیت اهلبیت شد. در سوگ او، زمین و آسمان گریستند و دل شیعیان تا همیشه داغدار ماند.
این مصیبت بزرگ را به محضر حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف، به تمامی مؤمنان و دوستداران اهلبیت علیهمالسلام تسلیت عرض میکنم. امید دارم خداوند ما را از رهروان صدیقهی طاهره قرار دهد و به شفاعت او و فرزندانش، ما را از آتش نجات بخشد.
السلام علیکِ یا بنتَ رسولالله،
السلام علیکِ یا سیدةَ نساءِ العالمین،
السلام علیکِ یا مظلومةً شهیدةً،
ورحمةُ الله وبرکاتُه.
حجتالاسلام سید اقبال راستگویی- استانداری کهگیلویه و بویراحمد