جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶  |  Friday, 28 November 2025
کد خبر: ۳۷۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴
مروری بر مهم‌ترین محورهای خطبه‌های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد؛

تأکید مشترک ائمه جمعه استان بر تقوا، وحدت، عدالت‌محوری و مقابله با جنگ شناختی

ائمه جمعه شهرهای یاسوج، لیکک، بهمئی، سرفاریاب، لنده، دهدشت و پاتاوه در خطبه‌های این هفته با برجسته‌سازی موضوعاتی چون تقوا، وحدت ملی، عدالت‌محوری، مقاومت، مقابله با جنگ شناختی و ضرورت حمایت از دولت، مجموعه‌ای از مهم‌ترین دغدغه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی استان را مورد تأکید قرار دادند.

پایگاه خبری آوای رودکوف :ائمه جمعه شهرستان‌های یاسوج، لیکک، بهمئی، سرفاریاب، لنده، دهدشت و پاتاوه در خطبه‌های این هفته، محورهای مشترکی همچون تقوا، وحدت، عدالت‌محوری، مقابله با جنگ شناختی، حمایت از دولت و گرامیداشت روز نیروی دریایی را مورد تأکید قرار دادند.

در یاسوج، آیت‌الله سید نصیر حسینی با اشاره به اینکه «انجام واجبات و ترک محرّمات، انسان را به سعادت دنیا و آخرت می‌رساند»، تقوا را راهبرد اصلی سبک زندگی اسلامی دانست. وی با تبریک روز نیروی دریایی، نقش این نیرو در صیانت از مرزهای دریایی را مهم و راهبردی توصیف کرد و با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، پیروزی جبهه مقاومت را نماد اقتدار ایران دانست. او وحدت ملی را رمز عبور از توطئه‌ها و حمایت از دولت را ضرورت شرایط کنونی عنوان کرد.

در لیکک، امام جمعه لیکک عدالت را مطالبه اصلی مردم دانست و تأکید کرد همه باید در بهره‌مندی از امکانات، برابر باشند و با ویژه‌خواری و تبعیض برخورد شود. وی اظهار داشت عدالت‌محوری، شعار و خواسته جدی مردم استان است.

خطیب نماز جمعه بهمئی، امام جمعه بهمئی نیز با اشاره به شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه، گفت دشمن میدان را به جنگ شناختی تغییر داده و هدف آن تسخیر ذهن‌ها، کاهش اعتماد عمومی و ایجاد دوگانگی میان مردم است. او هر شهروند را رزمنده‌ای در برابر جنگ روایت‌ها دانست و بر حفظ هوشیاری تأکید کرد.

در سرفاریاب، حجت‌الاسلام زارعی‌پور با گرامیداشت یاد شهدا، شهادت را عامل پویایی جامعه دانست و روز نیروی دریایی را نمادی از پیشرفت دفاعی کشور توصیف کرد. وی با اشاره به تجربه اوکراین گفت اعتماد به آمریکا و غرب، نتیجه‌ای جز شکست و پشیمانی ندارد. او شهید مدرس را الگوی نمایندگان مجلس معرفی کرد و بر ضرورت نظارت مؤثر برای اصلاح وضع اقتصادی تأکید کرد.

در لنده، سید هدایت محمودی‌اصل مسئولان را به همدلی برای رفع مشکلات مردم فراخواند و وحدت را بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی کشور خواند. او با بیان اینکه «مذاکره حربه‌ای بیش نیست»، مقاومت و روحیه بسیجی را عامل اصلی پیروزی‌ها دانست و از مسئولان خواست جنگ شناختی دشمن را جدی بگیرند. وی اصلاح زنجیره واردات و صادرات و ساماندهی بازار را از ضرورت‌های مدیریت اقتصادی عنوان کرد.

در دهدشت، حجت‌الاسلام عبدالمطلب تقوی با اشاره به سال‌ها دشمنی آمریکا و غرب علیه ملت ایران گفت نباید به استکبار اعتماد کرد. او تهاجم فرهنگی و تلاش دشمن در ترویج بی‌حجابی را بخشی از جنگ نرم دانست و با اشاره به جایگاه مجلس تأکید کرد نمایندگان باید به مشکلات اقتصادی مردم رسیدگی کنند.

در پاتاوه، حجت‌الاسلام سیادت با اشاره به ترور سردار مقاومت میثم علی طباطبایی، این حادثه را نشانه شکست راهبردی رژیم صهیونیستی عنوان کرد. وی روز شهید مدرس و روز مجلس را یادآور ایستادگی در برابر استکبار دانست و شهید مدرس را الگویی برای نمایندگان معرفی کرد.

محورهای مطرح‌شده نشان می‌دهد تقوا، وحدت، مقاومت، عدالت‌محوری، هوشیاری در برابر جنگ شناختی و حمایت از دولت، مهم‌ترین دغدغه‌های ائمه جمعه استان در خطبه‌های این هفته بوده است.

نظرات بینندگان