دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴  |  Monday, 08 December 2025
کد خبر: ۳۸۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴
«در گردهمایی نظام مهندسی و جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد »انجام شد ؛

«تأکید جهاد و نظام مهندسی بر تقویت همکاری‌های مشترک»

نشست اعضای شورای دور ششم این سازمان با حضور رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با هدف تقویت تعاملات و همکاری‌های مشترک میان نظام مهندسی کشاورزی و جهاد کشاورزی استان در محل سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.  
ابوذر محمدی نیا
روابط عمومی: ابوذر محمدی نیا

پایگاه خبری آوای رودکوف :نشست اعضای شورای دور ششم این سازمان با حضور رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با هدف تقویت تعاملات و همکاری‌های مشترک میان نظام مهندسی کشاورزی و جهاد کشاورزی استان در محل سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.  
 
در ابتدای نشست رضا فرازی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه مهندسان کشاورزی در پیشبرد توسعه استان اظهار داشت: همکاری نزدیک میان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی می‌تواند مسیر اجرای طرح‌های توسعه‌ای و اشتغال‌زایی را در استان هموار سازد.

وی خاطرنشان کرد:  استفاده از توان تخصصی مهندسان در تدوین و اجرای برنامه‌های تولیدی نقش مهمی در ارتقای بهره‌وری و پایداری کشاورزی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: ضروری است با نگاهی علمی و مهندسی به مسائل بخش کشاورزی پرداخته شود و از دانش نیروهای متخصص در طرح‌های اقتصادی و دانش‌بنیان بهره‌برداری گردد. 


رضا فرازی تاکید کرد: این همکاری‌ها می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات، رفع چالش‌های موجود در صدور مجوزها و سامان‌دهی فعالیت‌های مشاوره‌ای منجر شود.

 هم‌افزایی تخصص و تجربه کلید حل چالش‌های بخش کشاورزی 

 
سرگرد پاسدار ستار غلامی گنجه مسول سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان بر اهمیت تداوم تعاملات سازنده میان دو مجموعه گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر به هم‌افزایی میان تخصص مهندسان و تجربه میدانی کارشناسان جهاد کشاورزی نیاز داریم و این هم‌افزایی می‌تواند به ارتقای بهره‌وری در واحدهای تولیدی و افزایش ضریب امنیت غذایی استان منجر شود.  

سرگرد غلامی گنجه در بخش دیگری از سخنان خود بر نقش نظارت فنی مهندسان در پیشگیری از خسارات زیست‌محیطی تأکید و بیان کرد: حفظ منابع طبیعی و استفاده پایدار از خاک و آب نیازمند تصمیم‌گیری علمی است و سازمان نظام مهندسی آمادگی دارد با ارائه خدمات مشاوره‌ای و نظارتی تخصصی در طرح‌های توسعه‌ای جهاد کشاورزی را همراهی کند.

حامد رستمیان تل زالی ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی افزود: با تقویت همکاری‌های آموزشی و مشترک می‌توان بستری فراهم کرد تا کارشناسان جوان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی با واقعیت‌های اجرایی این حوزه آشنا شوند و زمینه اشتغال آنان در پروژه‌های تولیدی و خدماتی استان ایجاد گردد.
  

 ارتقای تعاملات و ایجاد فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان  


در پایان نشست حامدرستمیان رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای افزایش بهره‌وری، پایداری تولیدات کشاورزی و حمایت از اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط از اولویت‌های اصلی نظام مهندسی کشاورزی در تعامل با سازمان جهاد کشاورزی است. 

وی افزود: ایجاد تعامل سازنده می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌گیری هرچه بیشتر از دانش فنی مهندسان کشاورزی در پروژه‌های عمرانی، تولیدی و زیست‌محیطی استان شود.

نظرات بینندگان