" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
شنبه ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۶   |   Saturday 11 July 2026
کد خبر: ۳۸۱۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۹
واکنش گروه جهادی بسیج رسانه شهرستان لنده به تهدیدات و اظهارات وقیحانه ترامپ علیه رهبری معظم انقلاب ؛

ترامپ غلط کرد...

ترامپ غلط کرد...
گروه جهادی بسیج رسانه شهرستان با صدور بیانیه‌ای، اظهارات سخیف و تهدیدآمیز دونالد ترامپ علیه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را نشانه استیصال جبهه استکبار دانست و تأکید کرد هرگونه تهدید علیه ولی‌فقیه مسلمین جهان، تهدید علیه تمام ملت ایران است و با پاسخ قاطع، هوشمندانه و رسانه‌ای ملت مواجه خواهد شد.

پایگاه خبری آوای رودکوف|در شرایطی که جبهه استکبار جهانی با تکرار تهدیدات نخ‌نما و اظهارات سخیف، می‌کوشد اراده ملت بزرگ ایران را هدف قرار دهد، بار دیگر زبان وقاحت و تهدید از سوی رئیس‌جمهور آمریکا علیه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به کار گرفته شد؛ اظهاراتی که نه از موضع قدرت، بلکه از سر استیصال و شکست در برابر عظمت ملت ایران و محور مقاومت حکایت دارد.

در همین راستا، گروه جهادی بسیج رسانه شهرستان لنده، در انجام رسالت انقلابی و رسانه‌ای خود، موضع صریح و قاطع خویش را در قالب بیانیه‌ای اعلام می‌دارد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

گروه جهادی بسیج رسانه شهرستان، اظهارات سخیف، تهدیدآمیز و گستاخانه رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، علیه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را به‌شدت محکوم می‌کند.

بی‌تردید، این‌گونه تهدیدات نخ‌نما و بی‌پایه، نه از موضع قدرت، بلکه از استیصال و شکست راهبردی جبهه استکبار در برابر ملت بزرگ ایران و محور مقاومت نشأت می‌گیرد. ملت ایران بارها و در مقاطع حساس تاریخی ثابت کرده است که نه با تهدید می‌ترسد و نه با فشار از آرمان‌های خود عقب‌نشینی می‌کند.

ترامپ، که کارنامه‌اش سرشار از دروغ، قمار سیاسی، نقض حقوق ملت‌ها و شکست‌های پی‌درپی در عرصه بین‌الملل است، صلاحیت اظهارنظر درباره رهبری حکیمانه‌ای را ندارد که با اتکا به ایمان، عقلانیت و حمایت مردمی، ایران اسلامی را از طوفان‌های سهمگین عبور داده است.

ما اهالی رسانه متعهد و جهادی، اعلام می‌داریم:

هرگونه تهدید علیه ولی‌فقیه مسلمین جهان، تهدید علیه تمام ملت ایران است و پاسخ آن، انسجام، هوشیاری و ایستادگی رسانه‌ای و مردمی خواهد بود.

در پایان، ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، با صدای رسا اعلام می‌کنیم:

ترامپ غلط کرد.

و بداند این‌بار نیز، همانند گذشته، این ملت است که پیروز میدان خواهد بود.

والسلام

گروه جهادی بسیج رسانه شهرستان

یهمن ماه 1404

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
0
0
احستت و تبارک الله
نظرات بینندگان
captcha