" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
جمعه ۱۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۵   |   Friday 10 July 2026
کد خبر: ۳۸۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۵
در بازید از موکب جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان شد:

خادمان بی‌ادعای جهاد کشاورزی؛ همیشه در میدان خدمت

خادمان بی‌ادعای جهاد کشاورزی؛ همیشه در میدان خدمت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، به همراه احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و نادیا صداقت مدیرکل اقتصادی استانداری، از موکب جهاد کشاورزی استان در مسیر اجتماعات مردمی بازدید کردند.
ابوذر
روابط عمومی: ابوذر محمدی نیا

پایگاه خبری آوای رودکوف|در شامگاه گذشته، رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، به همراه احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و نادیا صداقت مدیرکل اقتصادی استانداری، از موکب جهاد کشاورزی استان در مسیر اجتماعات مردمی بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی روند خدمات‌رسانی، قدردانی از خادمان موکب و آگاهی از نحوه پشتیبانی مجموعه‌های جهادی انجام شد.

در این برنامه، حجت‌الاسلام طاوسیان مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان و جمعی از معاونین، مدیران، همکاران و نیروهای بسیجی جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند و همچون شب‌های گذشته، به ارائه خدمات پذیرایی، پشتیبانی و فرهنگی به شرکت‌کنندگان پرداختند.

احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در سخنانی ضمن تشکر از مجموعه جهاد کشاورزی، گفت:«فعالیت این موکب جلوه‌ای از انسجام اداری و مردمی است. حضور داوطلبانه کارکنان این سازمان در کنار مردم، نشانه‌ای از شکل‌گیری فرهنگ همدلی در بدنه ادارات است.»

رضا فرازی با تبریک به خادمان موکب، گفت:«موکب جهاد کشاورزی تنها یک مجموعه خدماتی نیست؛ نماد همدلی و تلاش شبانه‌روزی کارکنان صادقی است که حتی پس از پایان ساعات کاری، با عشق خدمت به مردم، همچنان در میدان می‌مانند.»

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود:«تجربه نشان داده است هر جا روحیه جهادی و کار گروهی وجود داشته باشد، خدمت‌رسانی هم بی‌وقفه ادامه دارد. همکاران ما در این شب‌ها، با دقت، نظم و صبر مثال‌زدنی، فضایی آرام و صمیمی برای شهروندان فراهم کرده‌اند.»

همچنین حجت‌الاسلام طاوسیان، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان، استمرار این خدمات را حاصل ایمان، اخلاص و روحیه تعاون در بین نیروهای جهاد کشاورزی دانست و افزود:«خادمان موکب، فراتر از وظیفه اداری، از دل و جان مایه می‌گذارند و به معنای واقعی، مصداق کارکنان متعهد و مردمی هستند.»

به گفته‌ی فرازی، موکب جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با زحمات شبانه روزی حجت‌الاسلام طاوسیان و بهره‌گیری از ظرفیت کارکنان، گروه‌های جهادی و داوطلبان مردمی، توانسته، از ابتدای جنگ رمضان تاکنون پذیرایی منظم از شهروندان را اجرا کند.

این موکب، مورد استقبال گسترده مردم قرار گرفت و فضای گرم و صمیمی آن جلوه‌ای از همکاری، نظم و نوع‌دوستی را به نمایش گذاشت.

در پایان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد:«هرچند بسیاری از خادمان ملت در جهادکشاورزی تلاش می‌دهند در گمنامی بمانند، اما وظیفه ماست که از تلاش‌های آنان قدردانی کنیم. جهاد کشاورزی همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود؛ چه در مزرعه، چه در میدان خدمت و مقاومت.»

نظرات بینندگان
captcha