" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
شنبه ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۳   |   Saturday 11 July 2026
کد خبر: ۳۸۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۸
در مراسمی با حضور مسولان استانی و شهرستانی ؛

رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی معرفی شد

رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی معرفی شد
در مراسمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، رئیس جدید امور عشایر شهرستان بهمئی معرفی شد و از خدمات رئیس پیشین این مجموعه نیز قدردانی به عمل آمد.
مسلم
خبرنگار: مسلم مختاری

 پایگاه خبری آوای رودکوف |در مراسمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، رئیس جدید امور عشایر شهرستان بهمئی معرفی شد و از خدمات رئیس پیشین این مجموعه نیز قدردانی به عمل آمد.

در این آیین از زحمات روح‌الله شجاعی، رئیس پیشین امور عشایر بهمئی، تقدیر شد و سید مهدی اسعدی‌خوب به عنوان رئیس جدید امور عشایر شهرستان بهمئی معرفی گردید.

فرماندار شهرستان بهمئی در این مراسم با اشاره به جایگاه مهم جامعه عشایری، بر نقش مؤثر عشایر در توسعه اقتصادی، تولید و حفظ فرهنگ بومی در شهرستان بهمئی و استان تأکید کرد.

این مراسم با حضور نیک‌آیین معاون مدیرکل امور عشایر استان، یزدان‌کیش مسئول حراست امور عشایر استان و رمضانی از امور اداری عشایر استان برگزار شد. در ادامه نیک‌آیین معاون مدیرکل امور عشایر استان نیز به بیان برنامه‌ها و سیاست‌های این مجموعه در حمایت از جامعه عشایری پرداخت.

سید مهدی اسعدی‌خوب رئیس جدید امور عشایر شهرستان بهمئی، دارای دکتری ترویج و توسعه کشاورزی است و پیش از این به مدت پنج سال به عنوان کارشناس ساماندهی و تسهیلات فعالیت داشته است. وی همچنین در دولت دوازدهم به عنوان مشاور توسعه فرماندار فعالیت کرده و بیش از ۲۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات داخلی و خارجی ارائه و منتشر کرده است.

نظرات بینندگان
captcha