" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
جمعه ۱۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۱   |   Friday 10 July 2026
کد خبر: ۳۸۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۷
در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور استان عنوان شد:

تأکید فرماندار لنده بر تقویت دانشگاه پیام نور و ایجاد مرکز رشد در شهرستان

توسعه دانشگاه پیام نور لنده
فرماندار شهرستان لنده در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور استان، با تشریح آخرین وضعیت دانشگاه پیام نور این شهرستان، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های آموزشی، حفظ جایگاه این مرکز علمی و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز رشد به‌منظور حمایت از ایده‌های نوآورانه و توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی تأکید کرد.

 پایگاه خبری آوای رودکوف| فرماندار شهرستان لنده  در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور استان ، آخرین وضعیت دانشگاه پیام نور لنده را تشریح و ارائه راهکارهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ایجاد مرکز رشد را ضروری دانست.

 تقوی در این نشست با اشاره به اهمیت جایگاه دانشگاه پیام نور در شهرستان اظهار داشت: یکی از اولویت‌های اصلی  ، حفظ جایگاه و تقویت دانشگاه پیام نور بوده است.

وی افزود: این واحد دانشگاهی هم‌اکنون نزدیک به ۴۰۰ دانشجو دارد و در سنوات گذشته بحث تعطیلی و لغو فعالیت آن مطرح شده بود که با رایزنی‌های گسترده و پیگیری‌های مستمر، فعالیت دانشگاه تداوم یافت و مسئولان مربوطه ملزم به راه‌اندازی مجدد آن شدند.

فرماندار لنده با بیان اینکه در ده سال گذشته هیچ اعتبار مشخصی برای این دانشگاه پیش‌بینی نشده بود، تصریح کرد: به دلیل محدودیت‌های قانونی امکان اختصاص بودجه مستقیم از محل کمیته برنامه‌ریزی شهرستان وجود ندارد، اما تلاش کرده‌ایم با رایزنی با نماینده مجلس شورای اسلامی بخشی از اعتبارات نفت را برای حمایت از دانشگاه در نظر بگیریم.

تقوی با اشاره به مشکلات فضای فیزیکی دانشگاه گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌ها، راهکاری برای استفاده از یکی از ساختمان‌های آموزش و پرورش در قالب اجاره و تهاتر و با قرارداد بلندمدت پیش‌بینی شده است تا زمینه فعالیت مطلوب دانشگاه فراهم شود. ساختمان فعلی نیز با توجه به وضعیت موجود و هزینه‌های مورد نیاز، از نظر اقتصادی نیازمند هزینه‌های سنگینی است.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان و خانواده‌ها همواره خواستار فراهم شدن شرایط مناسب برای رفاه و ارتقای جایگاه علمی دانشجویان شهرستان هستند و مجموعه فرمانداری نیز این مطالبه را با جدیت دنبال می‌کند.

در ادامه این نشست، شاکری رئیس دانشگاه پیام نور استان با تأکید بر ضرورت حفظ مراکز دانشگاهی اظهار داشت: سیاست مجموعه دانشگاه پیام نور، نگهداری و تقویت دانشگاه‌هاست و تلاش می‌کنیم با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، این مرکز را به سمت ایجاد و توسعه مرکز رشد هدایت کنیم.
وی افزود: راه‌اندازی مرکز رشد می‌تواند زمینه شکوفایی ایده‌های نوآورانه، حمایت از نخبگان و توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی در شهرستان را فراهم کند.

فرماندار لنده نیز ضمن استقبال از این پیشنهاد، اعلام کرد: با راه‌اندازی مرکز رشد در شهرستان موافق هستیم و در نشستی سه جانبه با حضور دانشگاه پیام نور و اداره کل پارک علم و فناوری این موضوع هدف گذاری خواهد شد.

نظرات بینندگان
captcha