" اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا 

      
جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۲   |   Friday 14 August 2026
کد خبر: ۳۸۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۴
دادستان مرکز استان خبر داد:

عامل تیراندازی به شبکه برق کهگیلویه در کمتر از ۲۴ ساعت بازداشت شد

عامل قطع برق شهرها
دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و بازداشت فردی خبر داد که در اقدامی غیرقانونی و بر اثر تیراندازی در یکی از مراسم محلی، به کابل‌های فشار قوی و تأسیسات شبکه برق آسیب زده و موجب اختلال در برق‌رسانی شده بود.

پایگاه خبری آوای رودکوف|سید وحید موسویان، دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، از بازداشت عامل تیراندازی به شبکه برق در یکی از مناطق استان خبر داد و گفت: این فرد در اقدامی خلاف قانون و در چارچوب یک رسم نادرست، با سلاح گرم اقدام به تیراندازی کرد که در پی اصابت گلوله به کابل‌های فشار قوی و تأسیسات شبکه برق، اختلالی جدی در روند تأمین برق مناطق مورد نظر ایجاد شد.

وی افزود: با همکاری فنی شرکت‌های برق استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان و همچنین تلاش مستمر تیم‌های عملیاتی، برق مناطق آسیب‌دیده از طریق شبکه جایگزین در کوتاه‌ترین زمان ممکن وصل شد و از ادامه خاموشی جلوگیری به عمل آمد.

دادستان مرکز استان با نکوهش این رفتارهای پرخطر و خلاف قانون ادامه داد: متهم این پرونده با اقدامات اطلاعاتی پلیس اطلاعات شهرستان کهگیلویه، در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و بازداشت شد. پس از تشکیل پرونده قضایی و انجام تحقیقات اولیه، برای وی قرار بازداشت موقت صادر و روانه زندان شد.

موسویان با تأکید بر ادامه روند رسیدگی قضایی تصریح کرد: سایر افرادی که در این مراسم اقدام به تیراندازی کرده‌اند نیز شناسایی شده‌اند و تحت تعقیب قضایی قرار دارند و با همه عوامل این اقدام مجرمانه برابر قانون برخورد خواهد شد.

وی در پایان با هشدار نسبت به پیامدهای خطرناک تیراندازی در مراسم شادی و عزا خاطرنشان کرد: چنین اقداماتی افزون بر ایجاد رعب و ناامنی در جامعه، می‌تواند جان شهروندان را به خطر اندازد، به اموال عمومی خسارت وارد کند و هزینه‌های سنگینی بر بیت‌المال تحمیل سازد. هیچ رسم و سنتی مجوزی برای استفاده غیرمجاز از سلاح و برهم زدن امنیت عمومی ایجاد نمی‌کند و دستگاه قضایی با هرگونه قدرت‌نمایی و اقدام ناامن‌کننده در استان، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد. همچنین مرتکبان ملزم به جبران کامل خسارت‌های وارده خواهند بود.

بیشتر بخوانید:

تیراندازی در خاکسپاری، برق ۵ شهر کهگیلویه و بویراحمد را مختل کرد ؛ مقامات قضایی رسیدگی کنند

نظرات بینندگان
captcha