« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۲۰۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
در راستای دست یابی به تفاهم نامه همکاری مشترک؛
نشست هم اندیشی بین دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و مرکز مکسا(مرکز یشگیری و کنترل سرطان آلا شعبه اصفهان) با هدف انتقال دانش و فعال سازی شبکه مراقبت در منزل ویژه بیماران مبتلا به سرطان استان کهگیلویه و بویراحمد، در اصفهان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بر ضرورت ایجاد شبکه مراقبت در منزل در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.

سالار جوکار با اشاره به مشکلات بیماران مبتلا به سرطان در استان کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: امیدواریم با توجه به این تفاهم نامه و استفاده از ظرفیت این مرکز با ایجاد شبکه مراقبت در منزل، قدمی در راستای کاهش آلام بیماران برداشته شود.

در این نشست مدیر مرکز مکسا به خدمات ارائه شده توسط این مرکز به بیماران مبتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی مرکزی با رویکرد مراقبت‌های حمایتی و تسکینی ویژه بیماران مبتلا به سرطان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که نظام سلامت باید بر ایجاد آن در تمامی استان‌ها با کمک و تاکید بر نقش خیرین و سمن‌ها اهتمام ورزند.

همایون ناجی افزود: مکسا از سال 1391  بیش از 5 هزار بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش قرار داده و همچنین تا کنون 12 هزار خدمت در منزل به این بیماران ارائه داده است.

در ادامه مدیر روابط عمومی و جلب مشارکت‌های مردمی مرکز مکسا ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای اطلاع رسانی و جلب مشارکت‌های مردمی به نقش داوطلبین و خیرین دراستای اعتباربخشی و راه‌اندازی شبکه مراقبت در منزل اشاره کرد.

مهرداد طهماسبی افزود: به نظر می‌رسد سرمایه اصلی سمن‌ها، نیروی‌های داوطلب و خیرینی هستند که باید برای جذب، حفظ و آموزش آنان برنامه‌ریزی نمود تا بتوان به کار خیرین استمرار بخشید.

بر پایه این گزارش؛ در پایان این نشست مقرر شد تفاهم‌نامه‌ همکاری با هدف  انتقال دانش در حوزه مراقبت‌های حمایتی و تسکینی و به منظور راه‌اندازی شبکه مراقبت در منزل جهت بیماران سرطانی در استان کهگیلویه و بویراحمد بین دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، مجمع خیرین سلامت و مرکز مکسا تدوین شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست سالار جوکار مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد، سید عبدالسجاد حکمت‌زاده رئیس اداره آسیب‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و الهه شکیبایی مدیر اجرایی شورای بانوان خیر سلامت کهگیلویه و بویراحمد به عنوان نمایندگان دانشگاه حضور داشتند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: