به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف ؛روزنامه شرق نوشت: ضرغامی که از فعالان عرصه فضای مجازی است، این روزها هم درباره شورای نگهبان، ماجرای ردصلاحیتها و ایده نظام پارلمانی که بهتازگی از سوی برخی نمایندگان اصولگرای نزدیک به علی لاریجانی مطرح شده، در توییتر رشته مطالبی نوشته است.
درحالیکه بخش قابلتوجهی از طیف جریان اصولگرا بدون تمایل به تغییر نظام ریاستی به پارلمانی نیستند، ولی قریببهاتفاق اصلاحطلبان مخالف چنین تغییریاند، اما نگاه ضرغامی در این مورد به اصلاحطلبان نزدیکتر است. او نوشته است: «امکان جابهجایی قدرت و جریانهای سیاسی در نظام ریاستجمهوری از نقاط قوت قانون اساسی است.
معتقدم طرح نظام پارلمانی که اخیرا از طرف برخی نمایندگان مطرح شده، به دلیل فقدان زیرساختهای لازم سیاسی، به تضعیف جمهوریت نظام منجر میشود. نظام پارلمانی در ایران بهسرعت به نظام لابیگری تبدیل میشود و کسانی که در این زمینه تخصص و مهارت دارند سرنوشت ملت را به دست میگیرند». استدلالهای او شبیه استدلال همه آنهایی است که نگراناند با تغییر نظام از جمهوری به پارلمانی، وجه مردمسالار و جمهوریت نظام کمرنگ شود.
ضرغامی چند ماه بعد از پایان رقابتهای انتخاباتی ناگهان به یاد عملکرد شورای نگهبان افتاده و در آخرین رشته توییتهای دیروز خود دراینباره نوشته است: «تجربه نشان داده که ضرورت توجیه افکار عمومی و ایجاد تعادل سیاسی در انتخابات ریاستجمهوری، باعث افزایش مستمر مشروعیت نظام شده است. هرچند هنوز دلایل مصلحتهای نظام درباره ردصلاحیت تعدادی از کاندیداهای ریاستجمهوری ۹۶ نسبت به افراد تأییدشده برای مردم روشن نشده است، ولی رعایت تعادل ۳-۳ تا حدی افکار عمومی را قانع کرد. معتقدم شورای نگهبان باید به مرّ اسلام و تشخیص شرعی و قانونی تصمیمات خود توجه کند و مصلحتاندیشیهای سیاسی را به نهادهای دیگر مسئول بسپارد و نسبت به خلأهای قانونی در این زمینه تذکر دهد».
جنس توییتهای ضرغامی متفاوت از دیگر فعالان سیاسی اصولگرا در توییتر است. او برخلاف دیگر اصولگرایان که توییتهایشان مشابه یا عین سخنرانیهای سیاسیشان است، تلاش کرده چهرهای مردمیتر از خود نشان دهد و در این بخش هم به حوزههایی ورود میکند که قطعا خط قرمز دیگر اصولگرایان است؛ مثلا در یکی از توییتهای اخیرش که زیاد هم مورد توجه رسانهها قرار گرفت، به ماجرای گمشدن یک حیوان خانگی اشاره کرده بود. او با انتشار تصویر اعلامیه گمشدن سگی به نام «تدی» نوشته بود: «خواستم در مورد شایعات مربوط به رئیس قوه قضائیه بنویسم، دیدم تکذیبهای پیدرپی مسئولان ردهبالای اطلاعات و دیگر مقامات مهم کشور، دیگر جایی برای بنده نگذاشته است. آن شایعات را مهم نمیدانم. فکر میکنم خبر گمشدن «تدی» مهمتر است!! تازگیها آدمها را بیشتر درک میکنم. هرکس به هر دلیلی که شاد میشود، خوشحال میشوم. به شرطی که با این شادی، دیگری را غمگین نکرده باشد».
ضرغامی بعد از علی لاریجانی؛ یعنی از خرداد ۱۳۸۳ تا آبان ۱۳۹۳ به مدت ١٠ سال رئیس صداوسیما بود. یکی از نقاط ضعف مدیریت او بر صداوسیما، نحوه پخش مناظرههای انتخاباتی سال ٨٨ بود؛ ماجرایی که بعدا زیاد درباره آن از ضرغامی پرسش شد و او هم مجبور شد توضیحات مفصلی درباره آن بدهد. اینکه توضیحات ضرغامی تا چه حد از سوی مخاطبانش پذیرفته شده است، مشخص نیست.
عضویت در خبر نامه