به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،شاید بتوان یکی از دلایل خاموش بودن علایم سرطان ریه را در ابتدای ابتلا و تاخیر در مراجعه افراد دانست که با بهرهمندی رژیم غذایی مناسب تا حدودی میتوان به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن برای مقابله و درمان این بیماری کمک کرد.
۱۱توصیه برای پیشگیری از سرطان
پرخوری و گرسنگی شدید سرطان زا
سرطان ریه کشنده ترین سرطان در زن و مرد
ارتباط گاز رادون و افزایش ریسک سرطان خون در زنان
این غذاهای سرطانزا را نخورید
اگرچه ترک سیگار گام اول در پیشگیری و کنترل این بیماری است اما در صورت ابتلای فرد به سرطان ریه باید برخی مواد غذایی را در رژیم غذایی گنجانده شود.
این افراد باید غذا را در حجم کمتر و دفعات بیشتر مصرف کنند. نیاز به املاح و ویتامینها بخصوص ویتـــامینهای A وC در این بیماری افزایش پیدا میکند. از این رو، مصرف انواع میوهها (بویژه سیب)، سبزیها (به ویژه پیاز) و حبوبات (نخود، لوبیا…) میتواند نقش بسزایی در کاهش پیشروی سرطان ریه داشته باشد. در صورت کاهش اشتها و ضعف در طول بیماری نیز میتوان از انواع ادویه (بویژه زردچوبه و زنجبیل) و آب لیمو برای تحریک اشتها استفاده کرد.
مبتلایان به سرطان ریه باید روزانه ۸ لیوان آب بخورند و برای پیشگیری از تحلیل عضلات ناشی از بیماری، فعالیت بدنی سبک ولی منظم داشته باشند.
منبع خبر : سلامت نیوز
عضویت در خبر نامه