خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف، گزارش می دهد:
برخی از رفتارها ممکن است در ابتدا به عنوان یک رفتار ساده و عادی قلمداد شوند؛ اما وقتی طولانی مدت ادامه پیدا میکنند و تبدیل به عادت میشوند نتیجهای را به بار میآورند که ایدهآل هیچ رابطهای نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف به نقل از ایرنا، ناراحتی، دلگیری، حرفهای ناگفته، حسادت، دلتنگی و احساسات پاسخ داده نشده از دلایل به وجود آمدن سردی و فاصله در روابط هستند و انقدر ادامه پیدا میکنند تا رابطه را به جدایی میرسانند. اگر هوشیار باشیم میتوانیم قبل حاد شدن موضوع، متوجه سیگنالهای منفی شویم و با کمک همسر، رابطه خود را نجات دهیم. اگر این موارد را به میزانهای نوشته شده که در ادامه میخوانید، در خود یا همسرتان مشاهده نمیکنید یعنی هنوز به درجهی قرمز نرسیدید. برای حل موضوعات در هر مرحلهای میتوانید از مشاوران روابط و خانواده کمک بگیرید.
۱. از دست دادن جذابیت همسرتان برای شما یا بالعکس
گاهی دیگر همسرمان برای ما جذابیت گذشته را ندارد و خودِ ما بیشتر از او، نگران این موضوع هستیم. احساس میکنیم به یک روال عادی و فرساینده در زندگی دچار شدیم که دیگر هیچ جذابیتی در زندگی با همسرمان وجود ندارد.
۲. دقتی به رفتارهای ظریف همسرمان نمیکنیم یا او دیگر دقتی در رفتارهای ما ندارد
این موضوعات در حسادتها، ناراحتیها و دلخورهای لحظهای پیش میآید که ممکن است با یک جمله محبتآمیز برطرف شوند؛ اما چون دیگر حوصله کافی نداریم به رفتارهای ظریف همسرمان دقت کنیم، پاسخ مناسب را به احساسات و رفتارهای او نمیدهیم بنابراین فاصله و سردی میان ما ایجاد میشود.
۳. از بروز احساسات دوری میکنیم
نه تنها دیگر خیلی وقت است که در واقع احساس خوبی از او در قلب ما نیست؛ بلکه از گفتن و بروز دادن احساسات خوب نیز دوری میکنیم. اگر هم همسرمان از مهر و محبت خود به ما بگوید باز هم حرفی برای گفتن نداریم.
۴. شما یا همسرتان زمان بیشتری را بیرون از خانه میگذرانید
دوست داریم که کمتر در خانه باشیم و احتمال گفت و گو با همسرمان را کم میکنیم. برای مثال ترجیح میدهیم، دوستانمان را در رستوران ملاقات کنیم یا برای انجام کارهای شخصی به کافه و کتابخانه میرویم. در این مورد شخص میکوشد تا جایی که میتواند دیر به خانه بازگردد؛ زیرا از وجود احساسات درونی خویش عمیقاً ناراحت است و از مواجه با شریک عاطفی خود دوری میکند.
۵. زمان کمتری را برای یکدیگر میگذاریم
دیدارهای دو نفره دیگر الویتهای اول ما نیست و به علت کارهایی که ممکن است کم اهمیت نیز باشند، دیدارهای خود با همسرمان را لغو میکنیم. دیگر از وقت گذراندن با او احساس خوشحالی و رضایت نمیکنیم.
۶. هر موضوع ثابت و پایدار بین روجین، متزلزل میشود
موضوعهای پایدار شامل مواردی میشوند که گفته یا ناگفته بین خود و همسرمان برقرار است. مانند میزان ساعاتی که بیرون از خانه هستید (ساعات خاص)، برنامههای تفریحی آخر هفته (به طور مداوم)، مسافرتهای فصلی. یکی از مهمترین نکاتی که باید به عنوان زنگ خطر رابطه خود به یاد داشته باشید متزلزل شدن و لغو بی مورد برنامههای ثابت زندگی مشترک است.
۷. گفت و گوها دیگر نتایج خوبی نخواهند داشت
موضوعاتی وجود دارند که با یکبار گفت و گو درباره آنها به نتیجه نمیرسیم و این در هر رابطهای طبیعی است؛ اما اگر هیچ گفت و گویی در هیچ زمینهای به نتیجه نمیرسد و تنها دلزده تر از یکدیگر میشوید از موارد نگران کننده است.
مدینه صابری/خبرنگار افتخاری پایگاه خبری آوای رودکوف
عضویت در خبر نامه