به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛ از یاسوج ؛آبشار یاسوج، نگین طبیعت بکر کهگیلویه و بویراحمد و یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری این استان، به دلیل کمتوجهی و عدم رسیدگی مسئولان شهری، به مکانی نهچندان دلپذیر برای بازدیدکنندگان تبدیل شده است. جادهای که میبایست مسیر لذتبخش سفر به دل طبیعت باشد، این روزها به یکی از بزرگترین نقاط ضعف مدیریت شهری یاسوج تبدیل شده و بهجای جذب گردشگر، تنها نشانهای از بیبرنامگی و ناتوانی در مدیریت زیرساختها است.
شاید در نگاه اول، مسئلهای همچون آسفالت نکردن چند متر جاده به نظر کوچک و جزئی بیاید، اما در واقع، این مشکل انعکاسی از مسائل ریشهدارتر و گستردهتر در مدیریت شهری یاسوج است. شهروندان این سوال را مطرح میکنند که چرا شهرداری با این همه امکانات، توان رسیدگی به یک جاده کوچک را ندارد؟ آیا مشکلات مالی باعث این کمکاری شده یا فقدان برنامهریزی مؤثر و نظارت صحیح بر پروژههای عمرانی و زیرساختی دلیل این وضع است؟
جاده آبشار یاسوج که روزانه میزبان گردشگران بسیاری از سراسر ایران است، به جای اینکه نماد طبیعتدوستی و گردشگری پایدار باشد، به محلی برای انتقادهای شدید شهروندان تبدیل شده است. چالههای بزرگ، آسفالت ناهموار، و نبود امکانات اولیه نظیر روشنایی و تابلوهای راهنما، همه و همه به نارضایتی عمومی دامن زدهاند.
مسولان مربوطه باید بداند که این مشکلات نهتنها به آبروی خود آسیب میزند، بلکه به اقتصاد گردشگری شهر نیز لطمه میزند. گردشگری، یکی از پایههای اصلی اقتصاد استان کهگیلویه و بویراحمد است و عدم توجه به زیرساختها، نتیجهای جز کاهش درآمدهای ناشی از حضور گردشگران ندارد.
شهرداری و شورای شهر باید هر چه سریعتر اقدامات جدی و عملی برای رفع این مشکلات بهعمل آورند. یکی از مهمترین وظایف این نهادها، حفظ و ارتقاء زیرساختهای شهری است. با توجه به اهمیت جاده آبشار و نقش آن در گردشگری، رفع مشکلات این مسیر باید در صدر اولویتهای مدیریت شهری قرار گیرد.
در پایان، باید از مسئولان پرسید: تا کی باید مردم و گردشگران از وضعیت نابسامان جادهها رنج ببرند؟ و تا کی باید ناتوانی در حل مسائل ابتدایی مانند آسفالت جادهها، مایه شرمساری و خجالت برای شهر یاسوج باشد؟ وقت آن رسیده که مسولان ذیربط با جدیت و برنامهریزی درست، گامهایی درخور شأن این شهر بردارد و نشان دهد که دغدغههای شهروندان را درک میکند.
گزارش از زینب خوش اندیش