شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲  |  Saturday, 19 April 2025
کد خبر: ۳۷۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
آوای رودکوف؛

خشکسالی، صهیونیسم و مذاکرات؛ محور خطبه‌های امام جمعه لنده

امام جمعه لنده گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا موضوع تازه‌ای نیست و نباید آن را نشانه عقب‌نشینی جمهوری اسلامی دانست.. ....
author
نویسنده: محمد ترابی

به گزارش آوای رودکوف؛ حجت‌الاسلام سید هدایت محمودی‌اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان لنده، ضمن دعوت مردم به تقوا و دوری از گناه، تأکید کرد: «گناه در سرنوشت انسان نقش دارد و می‌تواند بر عمر، آرامش درونی و حتی جامعه تأثیرگذار باشد». وی با استناد به سخنان امام صادق (ع)، یادآور شد: «بیشتر انسان‌ها به دلیل گناهان نابود می‌شوند تا مرگ طبیعی».

خطیب جمعه لنده در ادامه، با اشاره به کاهش نگران‌کننده بارندگی‌ها در کشور، آن را زنگ خطری جدی برای آینده منابع آبی و کشاورزی دانست و گفت: «این مسأله پیامدهایی امنیتی، زیست‌محیطی و اقتصادی خواهد داشت. مردم و مسئولان باید با همکاری و برنامه‌ریزی از تبعات آن بکاهند».

امام جمعه لنده در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: «امروز شاهد شدیدترین نسل‌کشی‌ها و ویرانی‌ها در سرزمین‌های اشغالی هستیم، اما متأسفانه برخی کشورهای اسلامی در قبال این جنایات سکوت کرده‌اند».

وی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، تصریح کرد: «این مذاکرات از گذشته هم وجود داشته و موضوع جدیدی نیست. هدف از ادامه آن، آزمون طرف مقابل برای نشان دادن حسن نیت با رفع تحریم‌هاست. اما دشمن تلاش دارد آن را نشانه تسلیم ایران جلوه دهد و این تحلیل غلط را باید با هوشمندی پاسخ داد».

وی تأکید کرد که راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، تقویت تولید ملی و مقابله با فساد است و همین مسیر، بهترین پاسخ به سیاست‌های خصمانه آمریکا خواهد بود.

در بخش پایانی خطبه‌ها، امام جمعه لنده به همراهی خود با فرماندار در بازدید از بخش موگرمون اشاره کرد و از پیشرفت پروژه‌هایی مانند جاده لنده–تراب، پل مونه و اصلاح شبکه برق در روستاهای شیتاپ و مونه خبر داد و جهت پیگیری ها برای جاده لنده تشان و بیمارستان شهرستان از فرماندار تشکر کرد.

پیش از خطبه‌ها، عیسی محتشم رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان، گزارشی از فعالیت‌ها و خدمات این نهاد در سطح شهرستان ارائه کرد.

نظرات بینندگان