پایگاه خبری آوای رودکوف :سال ۱۴۰۳، سالی پربار برای اداره بهزیستی شهرستان لنده بود. در این سال، با بهرهگیری از منابع دولتی، مشارکتهای مردمی و تعامل مؤثر بینبخشی، این اداره توانست خدمات گستردهای را به جامعه هدف خود ارائه دهد. حوزههای اصلی فعالیت شامل توانبخشی، اجتماعی و اشتغال بودند که منجر به بهبود زندگی صدها مددجو گردید. رقیه دهقان، رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده، در گفتگویی با پایگاه خبری آوای رودکوف به تشریح اقدامات این اداره در سال گذشته و اثرات آن بر زندگی مددجویان پرداخت. در ادامه، جزئیات بیشتری از فعالیتهای این اداره و خدمات ارائهشده به مددجویان را از زبان وی میخوانیم.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: در سال ۱۴۰۳، اداره بهزیستی شهرستان لنده توانست با بهرهگیری از منابع دولتی، مشارکتهای مردمی و تعامل بینبخشی، خدمات گستردهای به جامعه هدف خود ارائه دهد. این خدمات در سه حوزه توانبخشی، اجتماعی و اشتغال متمرکز بود و زندگی صدها نفر از مددجویان را بهبود بخشید.
رقیه دهقان، در این خصوص گفت: «در سال گذشته ۳۸۴ پرونده کمیسیون پزشکی بررسی شد و ۱۵ مددجوی جدید تحت حمایت قرار گرفتند. همچنین، با تأمین تجهیزات توانبخشی و پرداخت کمکهزینههای پرستاری، درمان، تحصیل و اشتغال، از خانوادههای دارای فرد دارای معلولیت حمایت به عمل آمد.»
دهقان در ادامه افزود: «در زمینه توانبخشی، اقلامی نظیر ویلچر، سمعک، واکر، تشک مواج، و همچنین هزینههای کاشت حلزون و مناسبسازی منازل به مددجویان ارائه شد.»
در حوزه اجتماعی، طرحهای مختلفی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار، خانوادههای دارای فرزند دوقلو و زنان دارای همسر معتاد اجرا شد. دهقان همچنین به نقش سامانه مشاوره ۱۴۸۰ در تسهیل دسترسی به خدمات روانی و اجتماعی اشاره کرد.
در بخش اشتغال و معیشت، بیش از ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان وام ودیعه مسکن به مددجویان پرداخت شد. همچنین، کمکهای معیشتی و درمانی نیز به مددجویان و دانشجویان تحت پوشش ارائه شد.
رئیس اداره بهزیستی لنده از آغاز پروژه ساختمان توانبخشی خبر داد و گفت: «با همکاری مسئولان استانی و شهرستانی، این پروژه در حال پیشرفت است و در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.»