پایگاه خبری آوای رودکوف: سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در سومین و چهارمین روز کاری خود، با انجام سفری دو روزه و فشرده به شهرستانهای گرمسیری استان شامل چرام، کهگیلویه، باشت و گچساران، به بازدید از ظرفیتهای کشاورزی، پروژههای در حال اجرا و بررسی مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان این مناطق پرداخت.
بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، رضا فرازی سفر خود را از مجتمع گلخانهای فدک باشت آغاز کرد و با حضور در جمع گلخانهداران و سرمایهگذاران، اصلیترین مشکل این مجتمع یعنی کمبود منابع آبی را مورد بررسی قرار داد و دستور پیگیری و رفع این معضل را صادر کرد.
در ادامه این بازدیدها، فرازی به همراه فرماندار گچساران و مدیران آب و خاک از ایستگاههای انتقال آب به دشت امامزاده جعفر و ایستگاه پمپاژ پاکوه گچساران بازدید کرد و بر تأمین تعهدات شرکت آب منطقهای و افزودن الکتروپمپها به ایستگاه برای رفع مشکلات باغداران و تعیینتکلیف اراضی کشاورزی منطقه تأکید نمود.
در شهرستان گچساران همچنین شهرک گلخانهای ماهور باشت مورد بازدید قرار گرفت.
این مقام مسئول کشاورزی در روز دوم سفر خود با فرماندار چرام دیدار و در نشستی راهکارهای توسعه کشاورزی و نگاههای نو به این حوزه را بررسی کرد. فرازی آیندهنگری در تولید کشاورزی، تدوین نقشه راه و رفع موانع پیشروی بهرهبرداران را از اولویتهای اصلی سازمان عنوان نمود و بر لزوم همراهی و حمایت فرمانداران تأکید کرد.
او شناسایی مشکلات کشاورزان، سرمایهگذاری برای افزایش و پایداری تولید، توسعه گلخانهها و اصلاح الگوی کشت، فعالسازی واحدهای غیرفعال بهویژه در زمینه طیور و دام و همچنین تمرکز بر افزایش تولید در واحدهای فعال بخش کشاورزی را سیاستهای اصلی این سازمان برشمرد.
در ادامه این سفر، بازدید از ایستگاه پمپاژ شمسآباد چرام انجام و با هدف واگذاری مدیریت این ایستگاه به باغداران محلی، دستورات لازم صادر شد. همچنین شرکت تولید بذر حیدری در چرام بازدید شد که فرازی در این بازدید بر اهمیت جایگاه تولید بذر در استان و لزوم حمایت بیشتر بانک کشاورزی از تولیدکنندگان تأکید کرد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، همچنین شهرکهای گلخانهای شهدای کهگیلویه و پروژه سد کوهبرد دهدشت را در برنامههای بازدید میدانی خود قرار داد و از اقدامات و طرحهای در حال اجرای این پروژهها مطلع شد.
فرازی در جمعبندی این سفر گفت: «در نهضت احداث گلخانه، توسعه تولید در محیط کنترلشده و بهرهمندی از زیرساختهای موجود، فرصتی بینظیر برای سرمایهگذاران و کشاورزان استان است و سازمان جهاد کشاورزی استان با عزم جدی در این مسیر گام برخواهد داشت.»